Tragikus hirtelenséggel elhunyt Ferenczy Boglárka, a Budaörs női ifjúsági kézilabdacsapatának kapusa. Úgy tudjuk, a 18 éves lány önkezével vetett véget az életének.

Meghalt a sportoló

„Megrendült szívvel tudatjuk, hogy április 9-én, kedd este 18 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Ferenczy Boglárka, női ifjúsági csapatunk kapusa” –  írta közleményében a budaörsi klub. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

.Nyáron kezdett Budaörsön

Bogi nyáron érkezett klubunkhoz, az ifjúsági I. osztály és az NB II mellett alkalomszerűen bepillantást nyerhetett felnőtt együttesünk életébe. „Együttérzésüket érezzük, ezért a részvétnyilvánítás mellőzését kérjük” – ezt kéri közleményében a budaörsi kézilabda klub.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Részvét a családnak

„A Budaörsi Kézilabda Család nevében a hozzátartozók fájdalmában osztozunk, mellettük állunk a nehéz időkben. Bogi emlékét szívünkben őrizzük, nyugodjon békében!”

Székelyudvarhelyről származik

„A Székelyudvarhelyi Sportiskola nevében mély együttérzésünket fejezzük ki a hozzátartozóknak és velük együtt gyászolunk! Az Udvarhelyi Ferenczy Boglárka Székelyudvarhelyen kezdte el sportolói életet!” – ezt már a székelyudvarhelyi sportiskola tette közzé közösségi oldalán.

Elmarad a meccs

A Budaörs NB II-es csapata szerdán lépett volna pályára, de a történtek után elhalasztották a DKKA elleni bajnokit. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Kiemelt kép: Ferenczy Boglárka – Forrás: budaorshandball.hu