Twitter oldalán adott hangot felháborodásának a Wellhello zenekar frontembere, aki szerint tűrhetetlen ez az állapot.

Betelt a pohár Fluor Tominál

Kedd délután a Twitteren tett közzé egy bejegyzést a Flor Tomi néven híressé vált Karácson Tamás. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy szó helyesírása kapcsán háborodott fel

Azon fakadt ki az énekes, hogy az emberek jelentős százaléka nem érti az “egyenlőre” és az “egyelőre” közötti különbséget.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem csak ez zavarja

Posztjában megemlíti, hogy abba már beletörődött, hogy az emberek “deviszontoznak”, sőt, abba is, hogy sokan unszimpi jelzővel illetik a számukra antipatikus személyeket.

Így kell használni helyesen az egyenlőre és az egyelőre szavakat

Az egyelőre szó jelentése az, hogy még egy ideig, jelenleg még. Az egyenlőre szó ezzel szemben egy melléknév ragos alakja, amit akkor használunk, ha például egyenlő darabokra vágunk fel egy süteményt.

Ezek is érdekelhetnek!

Fluor Tomi sem hibátlan

Bár kétségkívül jogos Fluor Tomi felháborodása a helyesírási problémák kapcsán, érdemes megjegyezni, hogy ő maga is vétett helyesírási hibát a posztban.

A mondatokat nagy kezdőbetűvel kell kezdeni

A jelenleg érvényben lévő helyesírási szabályok szerint minden mondatot nagy kezdőbetűvel kell kezdeni. Ezt a népszerű zenész rendre elmulasztja, és kisbetűvel kezdi minden mondatát.

Kevés magyar használja rendszeresen a Twittert, Fluor Tomi ott van köztük

A magyar hírességek többsége az Instagramon, a Tiktokon, a Facebookon vagy a YouTube csatornáján tesz közzé tartalmakat, Fluor Tomi azonban a Twitteren is igen aktív.

Több százezren követik

Fluor Tominak jelenleg több mint 279 ezer követője van a Twitteren. Tábora ezen a platformon 100 ezer fővel nagyobb, mint ahányan az Instagramon követik. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nemrég Bécsben járt

Az általa közzétett posztokból kiderül, nemrég Bécsben járt. Az Instagramon képeket osztott meg, a Twitteren pedig bécsi szórakozóhely iránt érdeklődött követőitől. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Fluor Tomi – Forrás: DTK, Elviszlek magammal, YouTube