Fazekas Vivien nehéz időszakon van túl. Sokáig igyekezett megmenteni a házasságot, de augusztusban belátta: ez így nem mehet tovább.

Hivatalosan még nem váltak el

Bár Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien papíron még házastársak, valószínűleg ez már nem sokáig marad így. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fazekas Vivien már megtalálta új párját

Bár a válóper végére még várni kell, Fazekas Vivien elárulta, hogy új férfi lépett az életébe. Párja Molnár Gusztáv gyerekkori barátja.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sokáig küzdött a házasságának megmentéséért

A színész alkoholproblémákkal küzdött, ennek ellenére felesége sokáig kitartott mellette és bízott abban, hogy rendbe jönnek majd a dolgok.

Augusztusig bírta

Fazekas Vivien augusztusztusban döntötte el, hogy nincs értelme tovább folytatni férjével a kapcsolatát, és eldöntötte, elválik Molnár Gusztávtól.

Ez volt az utolsó csepp a pohárban

Amikor a nő rájött, hogy a színész megcsalta őt, végleg betelt az a bizonyos pohár. Fazekas Vivien azt mondta, hogy ezen a ponton megsemmisült nőként.

Sok segítséget kapott Fazekas Vivien

Fazekas Vivien nem titkolja, hogy Guszti barátaival jó viszonyt ápol, sőt, a saját családja mellett a színész családja is tudja, milyen nehéz időszak volt ez az életében.

Molnár Gusztáv baráti társaságából választott új párt

A baráti társaságból egy férfival közelebbi kapcsolatba kerültek, és immáron egy párt alkotnak. Fazekas Vivien óvatosan fogalmazott, de azt mondta, hiányoznak egymásnak, amikor nem találkoznak.

Ezek is érdekelhetnek!

Óvja a szívét

Egyelőre a kapcsolat még korai státuszban jár. Fontosnak érzik egymást az új párjával, ranevúznak, de részletekbe nem akart bocsátkozni.

Molnár Gusztáv csak nevetetett a dolgon

A Story Magazinnak adott interjút Fazekas Vivien elmondta, amikor elmondta férjének, hogy ki az új párja, Molnár Gusztáv kinevette őket. Valószínűleg Fazekas Vivien titokzatos új párja és Molnár Gusztáv nem lesznek többé a legjobb barátok. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv – Forrás: Archív