Kijött az elvonóról és munkát keres Molnár Gusztáv. A Drága örökösök alkoholproblémával küzdő sztárja saját elmondása szerint jól van, és egyelőre a gondozójánál húzza meg magát.

Jól érzi magát

A színész korábban azt nyilatkozta, hogy másfél évre is szüksége lehet az elvonón, két hónap után azonban már ki is jött onnan. Molnár Gusztáv úgy érzi, jól van, és elkezdte újra felépíteni az életét.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Mindenkitől bocsánatot kér

„Most tök jól vagyok, elkezdtem az új életemet, megpróbálom elengedni a múltat. Ahogy kiírtam a közösségi oldalra, ehhez az első lépés, hogy mindenkitől bocsánatot kérek, akit a múltban megbántottam az alkohol miatt – nyilatkozta a színész a Blikk hasábjain.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A gondozójánál lakik

A terápia egy-másfél évig is tarthat, de ezt nem kell végig odabent eltöltenie. Rehabilitációs konzulense segít neki: most nála lakik. A színész tudja, hogy a józanságon kívül munkahelyre is szüksége van a talpra álláshoz.  

Nem költözik külföldre

A színész elárulta: egyelőre letett arról, hogy külföldre költözzön. Magyarországon képzeli el a jövőjét. Úgy gondolja: ismert emberként sokkal nehezebb dolga ezen az úton, mert először vissza kell nyernie az emberek bizalmát.

Példakép lenne

Molnár Gusztáv nem rejti véka alá: szeretne példakép lenni azok szemében, akik még csak most vívják a küzdelmüket az itallal. „Az út elején járok, de legalább elindultam ezen az úton” – mondta.

Vége a házasságának

A színész tudomásul vette, hogy Fazekas Viviennel végleg véget ért a házassága. Kiderült: volt párja felhívta, hogy van egy új kapcsolata. 

Gyermekkori barátjával jött össze

Pikáns sztori, hogy Molnár Gusztáv volt felesége épp azzal a gyerekkori baráttal jött össze, akinek egykori férje mutatta be annak idején. A színész sem Viviennel, sem a kisfia édesanyjával nem beszél már.

Öngyilkossággal fenyegetőzött

A BudaPestkörnyéke is írt arról, hogy 2022 májusában endőrök jelentek meg a Drága örökösök sztárjának háza előtt: Molnár Gusztáv a felesége előtt fenyegetőzött azzal, hogy eldobja magától az életét.

Rendeződni látszott az élete

Korábban úgy tűnt, sínre került Gusztáv élete: feleségül vette a kedvesét, hosszú kihagyást követően dolgozni kezdett egy színdarabban és filmszerepet is kapott. Arról, hogy mi és miért történt májusban, kevés információ látott napvilágot.

Újra az elvonón

Szeptemberben számoltunk be arról, hogy ismét bevonult az elvonóra Molnár Gusztáv, saját bevallása szerint az utóbbi időben már csak alkoholt fogyasztott. „Elvesztettem mindent: a feleségemet, az otthonomat, a munkáimat, a barátaimat” – fogalmazott.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv szeretne talpra állni. Fotó: archív