Újra bevonult az elvonóra Molnár Gusztáv. A színész azt mondta, a rehabilitáció előtti időszakban szinte már csak alkoholt fogyasztott. Most magányosan telnek napjai, testvérén kívül senki sem látogatja.

Újra bevonult

Több mint három hete újra megkezdte a rehabilitációt Molnár Gusztáv. A színész azt mondta, mielőtt másodszor is bevonult, szinte már csak alkoholt ivott. Azt is megérti, ha felesége haragszik rá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Feleségének üzent

„Tökéletesen megértem, hogy haragszik rám, de mindenkinek egy élete szerelme van, és nekem ő az, szerintem neki is én. Szeretném neki üzenni, hogy nagyon szeretem, és nagyon szeretném, ha legalább egyszer bejönne hozzám, hogy józanul beszélhessünk. De az tény, hogy megérdemlem a sorsomat, mert nagyon sok rossz dolgot tettem, sok lelki fájdalmat okoztam neki” – mondta a Blikknek a színész.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Másfél évig is tarthat a terápia

Molnár Gusztávnak most az az első számú célja, hogy meggyógyuljon, és rendezze a szakmai és a magánéletét. „Elméletileg akár másfél évig is bent lehetek itt, de én nagyon intenzíven csinálom a terápiát”.

Mindent elveszített

„Hálás vagyok a feleségemnek, hogy elhagyott. Le kellett érnem a mélypontra, és el kellett veszítenem mindent ahhoz, hogy rájöjjek, baj van. Mert én tényleg elvesztettem mindent: a feleségemet, az otthonomat, a munkáimat, a barátaimat… De meg kellett történnie, ahhoz, hogy tudjam, nem akarok soha többé a gödör alján lenni” –mondta a színész.

Így telnek a mindennapjai

Guszti arról is beszélt, hogy a rehabilitáción a reggeli torna után jön a csoportterápia. Mindenkinek van egyéni gondozója, pszichológusa is, aki foglalkozik vele. Emellett van munkaterápia is, A színész péktanfolyamra jár, ez lesz az új szakmája. „Nyilván nem szeretnék pékként dolgozni, mert vissza akarok térni a színpadra, de ezzel legalább eltöltöm itt az időt”.

Magányosan telnek napjai

A színész szerint a rehabilitációban a magányt a legnehezebb elviselni. A testvérén kívül senki sem látogatja, nem hívja telefonon. Azt mondta, rengeteget olvas, főleg az alkoholizmusról, mert minél többet szeretne tudni erről a betegségről.

Balhé Gödöllőn

Molnár Gusztáv idén májusban, gödöllői házuk előtt akart véget vetni az életének. Akkor a szomszédok azt mondták, egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy rendőrök jelentek meg a házaspár háza előtt.

Rendőrök és a mentő is érkezett

Később kiderült, a pár veszekedett egymással, ezt követően felesége közölte, hogy máshol alszik, erre reagálhatott Gusztáv drasztikusan. A rendőrök után egy mentő is a helyszínre érkezett, amely el is vitte a színészt.

Anyagi gondjai vannak

A színész korábban a gyermektartást sem fizette. Felesége szerint 2020-ban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal inkasszózta Guszti számláját, mert a könyvelője elrontott valamit, ezért áfatartozása volt. Ezután jött a pandémia, majd elveszítette a munkáit, így nem volt bevétele. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Ez is érdekelhet

“Az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt” – tovább tart a balhé a Drága örökösök sztárja és felesége között, Vivien nem bírja tovább a megaláztatásokat

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL klub