Herczeg Zoltán divattervezőt meg nem engedett tudatmódosítószer fogyasztása és árusítása miatt tartóztatták le.

Pénteken csaptak le rá

A korábban több televíziós műsorban is feltűnő Herczeg Zoltán lakásán nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök pénteken. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az ismerősök nem hiszik, hogy kereskedett is az anyaggal

A divattervező ismerősei el tudják képzelni, hogy vásárolt kábítószert Herczeg Zoltán, ám azt kizártnak gondolják, hogy kereskedett is volna azzal.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Üzent barátjának, Mariannak

A divatguru azt üzente barátjának a Blikk szerint, hogy nincs oka az aggodalomra, mivel volt már kollégista, ismerős számára a bezártság, a vacak étel valamint a rossz társaság.

Állítólag a kábítószer-fogyasztást elismerte

A 24.hu úgy tudja, hogy Herczeg Zoltán elismerte a kábítószer-fogyasztás tényét. Ismerőseit megdöbbentette a dolog.

Ezek is érdekelhetnek!

Napokig ugyanabban a ruhában volt

Miután letartóztatták, több napon át is ugyanabban a ruhában volt a divattervező. A Blikknek nyilatkozó, magát meg nem nevező barátja állítása szerint csak kedden kapott tiszta holmikat.

Egy másik érintett dobhatta fel

Az, hogy tudomására jutott a rendőröknek, hogy drog lehet Herczeg Zoltánnál, állítólag egy olyan embernek köszönhető, aki szintén érintett az ügyben.

Olyan partin volt a divattervező, ahol drogot kínáltak a résztvevőknek

Állítólag Herczeg Zoltán is ott volt egy olyan születésnapi partin a közelmúltban, ahol tálcán kínálták körbe a kábítószert. Azt ugyanakkor nem tudta megerősíteni a Blikk informátora, hogy a divatguru fogyasztott-e a tiltott szerből.

Egy hónapra tartóztatták le

A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra, azaz 2022. november 23-ig rendelte el a divattervező letartóztatását. Erre az ügy érintettjei befolyásolásának veszélye miatt van szükség.

Akár nyolc évet is kaphat

Amennyiben beigazolódnak a Herczeg Zoltán ellen felhozott vádak, akár nyolc év börtönbüntetést is kiszabhatnak rá. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Herczeg Zoltán – Forrás: Archív