Mindenkit meglepett Tóth Gabiék mai bejelentése, miszerint házasságuk tönkre ment. Az énekesnő és férje fél évvel ezelőtt vásárolta meg első közös házukat, ahová nemrég költöztek be. Most az a nagy kérdés, kié lesz a szentendrei ingatlan? És ki fizeti a lakáshitelt?

Közösen vettek házat

Januárban jelentette be Tóth Gabi, hogy végre megvették első közös ingatlanukat Krausz Gáborral. Az énekesnő akkor még ezt írta: „Megvettük életünk első közös otthonát a Krauszommal. Már nem bérlemény, nem másnak fizetek, hanem a banknak, de legalább ez már a miénk lesz. Mi alakítjuk, rendezgetjük, bár még inkább abban a fázisban van, hogy bontjuk atomjaira, hogy azután újra összerakhassuk”. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiakadtak a szentendreiek 

Miután kiderült, hogy Tóth Gabi Szentendrére költözik, az egyik helyi Facebook csoportban többen felháborodtak. A kormánypárti rendezvények állandó fellépőjét a kommentelők nem szívesen látták a városban. A bejegyzéshez maga az énekesnő is hozzászólt: „Nagyon köszönjük a sok kedves kommentet. Kislányunk gyönyörű környezetben élhet és ez nekünk a legfontosabb!”

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Felújításba kezdtek

A házaspár ezután egy nagy felújításba kezdett. Hetente számoltak be a követőiknek, hogy hogyan haladnak a munkálatokkal, pár hete pedig már a kész házzal dicsekedtek. Azt is elárulták, hogy lakáshitelt vettek fel, hogy meg tudják venni az új otthonukat. 

Kié lesz a ház? 

Most nagy kérdés, hogy ki marad a szentendrei házban? Hiszen a beköltözésük alatt arról volt szó, hogy kislányukat már az egyik szentendrei óvodába iratták.

Pilisvörösváron éltek

Idén márciusban jelentette be Peller Anna és Lukács Miki, hogy elválnak. A sztárpár Pilisvörösön élt, ott építették fel közös otthonukat. „Hat éve kezdtünk el építkezni, mindent magunk alakítottunk ki. Igyekeztünk először a nappalit megcsinálni, mert ott töltjük a legtöbb időt. A szü­leink nagyon sokat segítettek, nélkülük ma még nem lakhatnánk itt. Anna apukájával pedig aktívan betonoztunk, gletteltük a konyhát, burkoltuk a falat és a padlót, még a fénycsatornákat is mi magunk tettük a helyére” – mondta egy korábbi interjújában Miki. 

Peller Anna és Mikike

Forrás: Facebook

Kényelmes otthont alakítottak ki 

Az egykori páros arról is beszélt, hogy Anna édesapjával, Jánossal azt is együtt találták ki, hogy a fürdőszoba alatt legyen a mosókonyha, így nincsen szennyestartó, hanem egy csúszkán keresztül dobják le a szennyest a mosókonyhába. 

Szabó Zsófiék háza

Szabó Zsófi két évvel ezelőtt jelentette be, hogy elválik a férjétől. Az RTL műsorvezetője beleszeretett Törökbálintba és rábeszélte akkori férjét, hogy ott építkezzenek. Válásuk után derült ki, hogy a tükörhegyi otthonuk miatt óriási hitelt vettek fel. Végül Zsófié maradt az óriási luxusház, ahol később több szerelmes éjszakát is eltöltött Hosszú Katinka volt férjével. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni

Hajdúék is elváltak

Hajdú Péter és Sarka Kata, szintén Törökbálinton éltek, amikor tönkre ment a házasságuk. Azóta már mindketten megtalálták a boldogságukat, és mindkettőjüknek gyermeke is született az új párjuktól.

Kiemelt kép: Tóth Gabi szentendrei házában – Forrás: Facebook/Tóth Gabi