Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.hu is hírt adott hat év után véget ért Krausz Gábor és Tóth Gabi kapcsolata. A válás híréről a séf számolt be a közösségi oldalán, posztjában hangsúlyozta, kislányuk, Hannaróza nevelésében a jövőben is közösen vesznek részt. A szomorú hírt időközben Tóth Gabi is megerősítette, ő is a közösségi felületén tette közzé, Gáborral véget ért a kapcsolatuk.

Bombaként robbant a hír

Krausz Gábor bombaként robbantotta a hírt, hogy hat év és egy közös gyermek után elválnak újtaik feleségével, Tóth Gabival. A hír valósággal sokkolta rajongókat, ugyanis egészen eddig úgy tűnt a pár harmóniában él egymással. Ráadásul nemrégiben vásároltak közösen házat is Szentendrén, az ide költözésük pedig elég kalandos volt, ugyanis az építkezés csúszott, így csak a közelmúltban tudták elfoglalni a közös otthonukat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nemrég költöztek

A közös otthont, amit sokáig nem élvezhettek együtt, mivel Krausz Gábor bejelentette: válnak. A közösségi oldalán megosztott posztban a séf azt írta: „Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.”

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Hannaróza felügyelete

„Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!” 

Különös szófordulat

A rajongóknak persze egyből feltűnt valami Gábor posztjában, ugyanis a férfi a fricska szót használta, ami azért érdekes, mert így hívják azt a férfiakból álló táncegyüttest, akikkel Gabi együtt dolgozik. Egyes feltételezések szerint a szakítás okát a Fricska együttesben kell keresni.

Gabi is megszólalt

Nem sokkal Gábor bejegyzése után Gabi majdnem szóról szóra megosztotta azt, amit volt kedvese is kiírt, a fricska szó persze az ő bejegyzéséből „véletlenül” kimaradt.

Kritikák

Az utóbbi időben egyébként nem volt egyszerű az élet Tóth Gabi számára, ugyanis számtalan támadás érte, ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy az énekesnő igencsak megosztó személyiség. S bár a támadásokat Gabi általában jól tűrte, mégis csak nagy segítség lehetett neki, hogy volt egy támasza Gábor személyében. Valami azonban mégis csak félremehetett kettejük között, ha végül a válás mellett döntöttek.

Össztűz

Gabira egyébként pont pár hete is össztűz zúdult, miután egnyerte a Petőfi Zenei Díjátadó legjobb énekesnőjének szánt díjat. Sokan támadták őt ezért, azt állítva, hogy csupán az állami médiával ápolt kapcsolata miatt nyerhetett a kategóriában. Ezen állításokat azonban Gabi egy TikTok-videóban igyekezett megcáfolni.

Számos díjat nyert már

Az énekesnő a videóban megmutatta, mennyi díjat is nyert a zenei pályafutása során eddig, és mint kiderült, ezeknek jelentős része nem az állam által finanszírozott díjátadókon lettek kisorsolva.

„Maradok! Vagyok! Leszek!”

„Maradok! Vagyok! Leszek! Zenélek! Ezt azoknak üzenem, akik mindent elkövetnek, hogy lejárassanak. A zene mindent átszakít, megtisztít, felemel! Kicsik és hangosak, kik a neten csaholnak! Normális emberek nem foglalkoznak az ilyen idióta cikkekkel, kommentekkel. Nagyrészt mindenki látja, hogy miről is szól ez az egész! Nagyon hálás vagyok nektek! Köszönöm, hogy velem vagytok!” – hangzott el akkor a videóban.

Pályafutása

Tóth Gabi a Megasztár című műsorban tűnt fel 2005-ben. 2013 és 2016 között az RTL-n futó X-Faktor című műsorban zsűrizett. Majd újra a tv2-höz szerződött, ahol a szórakoztató műsorok állandó szereplője lett. Legutóbb, több évadon keresztül, a Sztárban sztár című műsor zsűritagjaként találkozhattak vele a nézők. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: Facebook