Véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata, a hírt a séf osztotta meg a közösségi oldalán.

Hat év után vége

„Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!” – írta bejegyzésében Krausz Gábor. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nemrég költöztek

A válás híre derült égből villámcsapásként érkezett, pláne annak fényében, hogy a pár nemrég költözött be az újonnan épített szentendrei álomotthonukba. A költözés kapcsán Gabi sokszor osztott meg gondolatokat a blogján és a közösségi felületein, ugyanis nem ment minden zökkenőmentesen.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kislányát is megviselte

A munkálatok sokat késtek, emiatt Gabiéknak panzióban kellett lakniuk, ahol szó szerint dobozokból éltek. Gabi a blogján beszámolt róla, mindez a kislányát, Hannarózát is megviselte, teljesen kiesett a napi rutinjából.

Kritikák

Az utóbbi időben egyébként nem volt egyszerű az élet Tóth Gabi számára, ugyanis számtalan támadás érte, ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy az énekesnő igencsak megosztó személyiség. S bár a támadásokat Gabi általában jól tűrte, mégis csak nagy segítség lehetett neki, hogy volt egy támasza Gábor személyében. Valami azonban mégis csak félremehetett kettejük között, ha végül a válás mellett döntöttek.

Össztűz

Gabira egyébként pont pár hete is össztűz zúdult, miután egnyerte a Petőfi Zenei Díjátadó legjobb énekesnőjének szánt díjat. Sokan támadták őt ezért, azt állítva, hogy csupán az állami médiával ápolt kapcsolata miatt nyerhetett a kategóriában. Ezen állításokat azonban Gabi egy TikTok-videóban igyekezett megcáfolni.

Számos díjat nyert már

Az énekesnő a videóban megmutatta, mennyi díjat is nyert a zenei pályafutása során eddig, és mint kiderült, ezeknek jelentős része nem az állam által finanszírozott díjátadókon lettek kisorsolva.

„Maradok! Vagyok! Leszek!”

„Maradok! Vagyok! Leszek! Zenélek! Ezt azoknak üzenem, akik mindent elkövetnek, hogy lejárassanak. A zene mindent átszakít, megtisztít, felemel! Kicsik és hangosak, kik a neten csaholnak! Normális emberek nem foglalkoznak az ilyen idióta cikkekkel, kommentekkel. Nagyrészt mindenki látja, hogy miről is szól ez az egész! Nagyon hálás vagyok nektek! Köszönöm, hogy velem vagytok!” – hangzott el akkor a videóban.

Pályafutása

Tóth Gabi a Megasztár című műsorban tűnt fel 2005-ben. 2013 és 2016 között az RTL-n futó X-Faktor című műsorban zsűrizett. Majd újra a tv2-höz szerződött, ahol a szórakoztató műsorok állandó szereplője lett. Legutóbb, több évadon keresztül, a Sztárban sztár című műsor zsűritagjaként találkozhattak vele a nézők. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi és Krausz Gábor – Forrás: YouTube