Egyre jobban megviseli Tóth Gabit és családját, hogy még mindig nem tudtak beköltözni új szentendrei otthonukba.

Késnek a munkálatok

Ahogy írtunk róla, az énekesnő és férje, Krausz Gábor Szentendrén kezdenek új életet első családi házukban, amit már mindannyian nagyon várnak, ám a munkálatok még mindig zajlanak, ezért egyelőre dobozokból élnek és panzióban laknak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fáradt a kislánya

A felborult életritmus nemcsak Tóth Gabit és férjét, de kislányukat, Hannarózát is nagyon megviseli. „Mostanra nagyon elfáradt szegénykém és bevallom, mi is. Viszonylag ugyan jól tud aludni idegen helyen, mégis az, hogy nem tudjuk tartani az eddigi napi rutint, a megszokott ritmus teljesen felborult, egyre érzékenyebbé teszi és hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem vagyok egyre feszültebb” – írta az énekesnő.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Mindenkinek nehéz

„A végtelenségig próbálom tolerálni a hisztiket, hiszen tudom, hogy neki legalább olyan nehéz, ha nem nehezebb, mint nekünk, de emberből vagyok, nem csak anyából, így bizony már vannak közöttünk csaták” – írta a csalad.hu-n vezetett blogjában Tóth Gabi, aki azt is elárulta, igyekszik ugyan megnyugtatni kislányát, ám a kicsi még nem egészen érti, mi is zajlik most.

Megszakad a szíve

„Néha azt érzem, hogy megszakad a szívem, mert tudom, hogy nem nagyon érti, mi történik valójában – írta az énekesnő. „Igyekszünk elmagyarázni neki, hogy amikor készen lesz, neki lesz a legszebb szobája a földön, de a kis drágám még nem fogja fel, hogy ez pontosan mit jelent” – idézi a Blikk.

Sokszor elbizonytalanodik

„Amikor sír, hogy haza akar menni, akkor hatalmas lelkifurdalásom van és elbizonytalanodom, hogy biztosan jó döntést hoztunk-e, de aztán elmegyünk az építkezésre, kiállok a teraszra és tudom, hogy itt leszünk otthon” – tette hozzá Tóth Gabi.

Siratja a régi házát

Arról is írtunk, hogyTóth Gabiék nagyon örülnek, hogy megvették életük első házát, a régi otthonukat, amely egy bérelt ingatlan volt, azonban siratja. „Most itt vagyunk már olyan közel a célhoz, és én meg itt siratom az utolsó házat. De be kell vallanom magamnak is, hogy megvisel a tudat, hogy oda már nem megyünk vissza.”

Érzelmi kötődés

„Fura, mi? Tudom, tudom! A karantén előtt költöztünk abba a házba. Hannika még csak pár hetes volt. Az sem volt egyszerű költözés egy babával, de utána ott éltük meg a világjárványt, együtt töltöttünk minden időt, Hannika ott cseperedett, ott mondta ki az első szavait, ott tette meg az első lépéseit.

Hatalmas felelősség

„Életem első saját otthona, első saját hitele, első ilyen hatalmas felelőssége, és első házátalakítása, hamarosan első óvodai beszoktatása. Bevallom, picit betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy a hiedelemmel ellentétben a mi szakmánk azért elég bizonytalan, de legalábbis ciklikus.”

„Számíthatnak ránk!”

Ahogy írtunk róla, a sztárcsalád Szentendrére költözése megosztotta a kommentelőket, de Tóth Gabi kedves sorokkal vette elejét az adok-kapoknak. „Nagyon köszönjük a sok kedves kommentet. Kislányunk gyönyörű környezetben élhet és ez nekünk a legfontosabb!”

Pályafutása

Tóth Gabi a Megasztár című műsorban tűnt fel 2005-ben. 2013 és 2016 között az RTL-n futó X-Faktor című műsorban zsűrizett. Majd újra a tv2-höz szerződött, ahol a szórakoztató műsorok állandó szereplője lett. Legutóbb, több évadon keresztül, a Sztárban sztár című műsor zsűritagjaként találkozhattak vele a nézők. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi és Krausz Gábor – Forrás: TV2