Nem készült el Tóth Gabiék háza húsvétra, így nem tudott a család beköltözni az új otthonukba. Az énekesnő most arról ír, hogy egy panzióban élnek, az ünnepeket pedig nővérénél, Veránál töltötték. 

Szentendrére költöznek

Amint arról korábban beszámoltunk, Szentendrén vett házat Tóth Gabi és férje. Az énekesnő régi vágya vált ezzel valóra, korábban többször beszélt róla, hogy a Dunakanyarban szeretne élni. A sztárpár úgy tervezte, hogy a húsvéti ünnepeket már a Budapest környéki otthonukban töltik. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem erre számítottak

Egy hónappal ezelőtt Krausz Gábor arról posztolt, hogy folynak a felújítási munkálatok a szentendrei házban, és sajnos jóval több dolgot kell csinálni az ingatlanon, mint amire eredetileg számítottak. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ablakot is cserélnek

„Szerintem elég lesz egy tisztasági festés… De nem lett elég” – írta Krausz Gábor az oldalán megosztott, limitált ideig látható videójában, amelyen látszik, a leendő otthonukban munkások szedik éppen szét az ablakkereteket és cserélik ki őket feltehetően sokkal modernebbekre.

Panzióban laknak

Tóth Gabi most arról írt, hogy sajnos nem sikerült az ünnepekre beköltözniük. „Az albérletet már át kellett adnunk, de a ház még messze nincs olyan állapotban, hogy költözni tudjunk egy háromévessel, így egy panzióban lakunk pár napja. Azt hiszem, nem túlzás, hogy az elmúlt pár hét életem egyik legnehezebb időszaka volt”.

Veránál ünnepeltek

Az énekesnő arról is ír, hogy lánya lebetegedett, majd a költözés miatt neki is voltak nehéz napjai. „Mindeközben kiderült, hogy nem tudunk menni a házba, mert csúszás van, ami sajnos, ahogy megtudtam, megszokott egy ilyen jellegű felújításnál. De én honnan tudhattam volna, hiszen életemben nem volt saját házam, soha nem építkeztem. Szóval két napot a tesómnál töltöttünk. Drága Verám, köszönöm, hogy befogadtad az egész családot a kis ékszerdoboz otthonodba, amit egy perc alatt belaktunk”.

Siratja a régi házát

Tóth Gabiék nagyon örülnek, hogy megvették életük első házát, a régi otthonukat, amely egy bérelt ingatlan volt, azonban siratja. „Most itt vagyunk már olyan közel a célhoz, és én meg itt siratom az utolsó házat. De be kell vallanom magamnak is, hogy megvisel a tudat, hogy oda már nem megyünk vissza. Fura, mi? Tudom, tudom! A karantén előtt költöztünk abba a házba. Hannika még csak pár hetes volt. Az sem volt egyszerű költözés egy babával, de utána ott éltük meg a világjárványt, együtt töltöttünk minden időt, Hannika ott cseperedett, ott mondta ki az első szavait, ott tette meg az első lépéseit.

Pályafutása

Tóth Gabi a Megasztár című műsorban tűnt fel 2005-ben. 2013 és 2016 között az RTL-n futó X-Faktor című műsorban zsűrizett. Majd újra a tv2-höz szerződött, ahol a szórakoztató műsorok állandó szereplője lett. Legutóbb, több évadon keresztül, a Sztárban sztár című műsor zsűritagjaként találkozhattak vele a nézők. 

Tóth Gabi és férje Orbán Viktor évértékelőjén

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

Közéleti szerepvállalása

Az énekesnő az utóbbi években egyre gyakrabban tűnt fel a Fidesz rendezvényein. 2022-ben, a kormánypárt kampányzáróján, Orbán Viktorral közösen énekelte a Himnuszt. Majd tavaly augusztusban, fellépett a Hősök terén a pápai szentmise előtt. Idén februárban pedig Orbán Viktor évértékelő beszédét az első sorból hallgathatta végig férjével, Krausz Gáborral közösen. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.