Elpattant a fejében egy ér, emiatt kellett megműteni Delhusa Gjon menyét. Ekkor vették észre az orvosok a rejtett agydaganatot, de Nóra életét már nem tudták megmenteni. Pár nap alatt vitte el a betegség a 3 hónapos Zoé édesanyját. Most nagymamája neveli a kislányt.

Meghalt Delhusa Gjon menye

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, tragikus hirtelenséggel, április közepén elhunyt Delhusa Gjon menye. Nórával egy agresszív betegség végzett, pár nap alatt halt meg a fiatal anyuka. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy 3 hónapos kislány maradt árván

Édesanyja halála után egy 3 hónapos kislány maradt árván. Zoénak januárban adott életet Nóra, aki Gjoni fiával életük legszebb időszakát élték.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Gjoni elmondta a részleteket

A betegség részleteiről eddig nem beszélt a család. Az énekes azonban most egy exkluzív interjúban mesélt a hot! Magazinnak a drámai eseményekről, illetve arról, hogyan terveznek továbblépni.

Boldog anyuka volt

 „Szerencse, hogy koraszülött volt a baba, így császárral született, mert utólag az orvosok azt mondták, természetes szülés közben előbb bekövetkezhetett volna a tragédia. A menyem nagyon boldog anyuka volt, emelt fővel sétáltatta a babát. (…) Nóri teljesen magára vállalta a baba körüli teendőket” – kezdett bele a szomorú történetbe Delhusa Gjon.

Megfájdult a feje

Aztán így folytatta:” Egy délután azonban hirtelen megfájdult a feje. A fájdalom nem csillapodott, sőt, elviselhetetlenné vált, olyannyira, hogy el is ájult. Mentő vitte kórházba, ahol kiderült, hogy a fejében elpattant egy ér, így azonnal ötórás műtét vette kezdetét”.

Műtét közben vették észre a daganatot

Az orvosok műtét közben fedezték fel az agytörzsbe ékelődött, babszemnyi nagyságú rejtett daganatot, és már hiába távolították el, a belső vérzés addigra tovább fokozódott.

Nem tudták elállítani a vérzést

Gjoni azt mondja, a daganatot eltávolították, ám a vérzés tovább fokozódott. Először reménykedtek, hogy nem romlik tovább az állapota, ám két nappal később az orvos hívta őket azzal, hogy búcsúzniuk kell Nóritól. Elképzelhetetlen a fájdalom, amit a férje érezhetett akkor.

Eszméletlenül is könnyezett

„Mackó zokogva mondta, hogy örökre szeretni fogja és vigyázni fog a kis Zoéra. Ekkor elképzelhetetlen dolog történt: Nóri eszméletlenül feküdt, mégis lecsordult egy könnycsepp az arcán” – mesélte Gjon.

A nagymama megy gyesre

A zenész azt mondta, fia azóta sem tud magához térni. Feleségével közösen vásárolt lakásban sem tud maradni, mert érzelmileg nem bírja. Ezért az édesanyjához költözik, aki elvállalta, hogy elmegy gyesre.

Gjoni jókedvvel gyógyít

Az énekes jókedvvel próbálja gyógyítani a családot. „A fiam azt mondta, jó hatással vagyok rá ebben a helyzetben. Mesélek, sztorizgatok, hogy felderüljenek”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Delhusa Gjon – Forrás: TV2