“Van ilyen terv” – reagált a publicista arra a Hetek nézőjének azon kérdésre, hogy vajon tervez-e 2024-ben ismét elindulni a Sétáló Budapest programjával a főpolgármesteri címért. Ám a döntésében az is közrejátszhat, hogy a Fidesz végül kit indítana el Karácsony Gergely leváltására. Lenne olyan jelölt, akivel Puzsér Róbert is megbékélne. 

Sétáló Budapest

Puzsér Róbert 2019-ben is elindult a Sétáló Budapest programjával a fővárosi vezetésért, ám akkor nem sikerült áttörő sikert elérnie. Éppen ezért merült fel a kérdés, hogy vajon megpróbálná-e megint a kampányt 2024-ben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tervben van

A publicista szerint ez abszolút tervben van, de nagy kérdés, hogy 2024-re egyáltalán milyen politikai erők fogják vezetni az országot, ki nyeri a jövő évi választást. “Eszemben sincs kizárni, hogy 2024-ben elinduljak a Sétáló Budapest programjával” – fogalmazott. 

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Ez is érdekelhet:

Ettől függ a döntése

Döntése azon is múlik, hogy kik lesznek a jelöltek. Példaként említette azt, hogyha esetleg a Fidesz elindítaná Vitézy Dávidot, akkor vele szemben nem fog elindulni.

Élhető város

Ennek az oka az, hogy elég jó véleménnyel van az élhető, nyugatos városvíziójáról, ami ugyan nem teljesen azonos a Sétáló Budapest programjával, de a publicista nem kíván tíz körömmel ragaszkodni a saját elképzeléséhez, ha hasonló szemlélet az ajánlat azzal szemben. 

Kapcsolódó:

Vitézy Dávid?

“Ebben az esetben Vitézy Dávid, hívja ki, váltsa le Karácsony Gergelyt és valósítsa ezt a városkoncepciót” – fogalmazott. Hozzátette, “nyilván más a helyzet, hogyha egy Fürjes Balázs indul.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A további olvasói kérdéseket és Puzsér válaszait a Hetek Youtube-oldalán lehet megnézni:

Kiemelt kép: Puzsér Róbert – Forrás: YouTube videorészlet