Dévényi Tibi bácsi már egy évvel ezelőtt bejelentette, hogy arra készül, összeköti életét szíve hölgyével.

Sor kerül az esküvőre

A 75 esztendős lemezlovas tavaly év végén tudatta a nagyvilággal, hogy elveszi feleségül kedvesét. Immáron 13 éve van együtt a párjával, most pedig elérkezett az idő a házasságra. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

14 évvel fiatalabb a szerelme

Dévényi Tibi bácsi és szerelme, Bea kapcsolata az évek elteltével egyre erősebbé vált. Ez az oka annak, amiért az ismert médiaszemélyiség meg is kérte párja kezét. A napokban rendezik majd az esküvőt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezek is érdekelhetnek!

Már nem tervezget

Tavaly decemberben Dévényi Tibor azt mondta a Blikknek, hogy mivel hamarosan 75 éves lesz, ezért már nem tervezget előre. Elárulta, hogy a bakancslistáján nincs már olyan tétel, amit ne pipált volna ki. Ugyanakkor az fontos számára, hogy ebben a zűrzavaros helyzetben legyen mellette valaki.

Nem lesz nagy lakodalom

A lemezlovas azt mondta, nagy lakodalomra senki ne számítson. Ugyanakkor bár jó idő eltelt már az eljegyzés óta, nem fog elmaradni az esküvő, erről mindenkit biztosított. Elmondta, hogy már be is vannak jelentkezve.

A nyáron nem volt ideje az esküvőre

Idén júliusban a Blikk már kifaggatta, hogy áll az esküvő szervezése. Mivel még mindig aktív, falunapokon és fesztiválokon lépett fel, továbbá a rádióban is van műsora, így ezek kitöltötték a napjait. A visszavonuláson nem gondolkozik, az alacsony nyugdíja miatt ezt nem is nagyon enegedhetné meg magának, mondta akkor.

Fárasztó már a tempó

Dévényi Tibi bácsi beismerte, ez a tempó ennyi idős korban már fárasztó tud lenni. Előfordult, hogy hétvégente három bulit is tartott, ez pedig rengeteg utazással jár. A nyári szabadságolások idején egy héten volt, hogy két műsorral is készült a rádióban.

Segítik a lemezlovast a munkában

A fellépések helyszínére autóval viszik, a járművel rendre egészen a színpadig el tudnak gurulni. A dj-pult mögött van szék is, így nem kell állnia. A színpadon már csupán néhány lépés megtételére van szüksége.

Cukorbetegséggel küzd

A betegségére van egy olyan gyógyszere, amit elegendő hetente egyszer beadni. Ez kordában tudja tartani a cukorbetegséget. Mivel a szer étvágytalanságot okoz, így az éhségérzet sem gyötri útközben.

Parodistának készült, de újságíróként is dolgozott

Nyugdíja nem olyan alacsony, mint sok kortársának, köszönhetően annak, hogy volt újságíró is. Országos hírnévre a Magyar Televízió számára készített Három kívánság című műsorával tett szert, ami másfél évtizeden át futott 1984 és 1999 között. A Retro Rádióban 2018 októbere óta szerepel, ahol Három Kívánság néven futó műsorában teljesíti a kívánságokat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Dévényi Tibor – Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd