Információink szerint a Spar egyik kamionja nekiment az előtte haladó kamionnak, majd letarolta a szalagkorlátot és áttért a szemközti sávba. Úgy tudjuk 400 liter gázolaj ömlött az útra, cikkünk megjelenésekor nagy a torlódás a környéken.

Nekiment az előtte haladó kamionnak

A Spar kamionja eddig ismeretlen okból nekiment az előtte haladó kamionnak. Ezt követően a jármű átszakította a korlátot és áttért a szemközti sávba, ahol felborult. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

400 liter gázolaj

Információink szerint 400 liter gázolaj és hidraulika folyadék ömlött az útra, a helyszínelést ez is nehezíti, hiszen a gyúlékony anyag miatt nagy körültekintéssel kell mozogniuk a mentőegységeknek.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Üllőnél történt a baleset

A rendőrség tájékoztatása szerint az M4-es autóút 25-ös kilométerszelvényében, Üllőnél két kamion, valamint két személyautó ütközött, a baleset miatt mindkét irányban óriási a torlódás – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délelőtt a rendőrség honlapján.

Mindkét sávot lezárták

A reggel 8 órakor történt ütközés miatt mindkét irányban sávokat zártak le, ezért a rendőrség arra kéri a közlekedőket, hogy lehetőség szerint kerüljék el az érintett útszakaszt.

Felborult egy kamion

Előzőleg a katasztrófavédelem a honlapján számolt be arról, hogy a baleset következtében az egyik kamion felborult. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is a helyszínre érkeztek, a műszaki mentési munkálatokhoz a fővárosi egységek daruja is elindult. Az MTI információi szerint a balesetben senki sem sérült meg.

Korábbi tömegkarambol az M0-án

10 autó ütközött

Ősszel írtuk, hogy összeütközött tíz személygépkocsi az M0-s autóút déli szakaszán, az M7-es autópálya felé vezető oldalon, Szigetszentmiklós térségében, a 17. kilométernél. A járművekből szerencsére mindenki kiszállt. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a karambol helyszínére, ahol két sávon haladt a forgalom. 

Tömegkarambol Budán is

Két hónapja arról számoltunk be, hogy egy 25 milliós Lexus sofőrje rosszul lett és több autónak nekihajtott egy 12. kerületi iskola előtt. A terepjáró oldalára borult, nagy felfordulás volt a környéken. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnyán összetört a drága autó

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

Kiemelt kép forrása: Facebook – Köszönjük a kép készítőjének, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását!