Tömegkarambol történt az M0-áson, 4 kilométeres a torlódás a baleset környékén. A helyszínre mentő is érkezett.

10 autó ütközött

Összeütközött tíz személygépkocsi hétfő reggel az M0-s autóút déli szakaszán, az M7-es autópálya felé vezető oldalon, Szigetszentmiklós térségében, a 17. kilométernél. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentők a helyszínen

A járművekből mindenki kiszállt. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a karambol helyszínére, ahol két sávon halad a forgalom. A mentőket is riasztották a balesethez.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Óriási a dugó

Az utinform.hu azt írja, a baleset miatt lezárták a belső sávot, 3-4 kilométeres a torlódás.

Lassan halad a forgalom az M3-ason

Erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros felé vezető oldalon, a bagi és a mogyoródi szakaszon telítettek a sávok.

Ez is érdekelhet

„A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal” – Joshi Bharat új párja Mészáros Lőrinc volt felesége, már együtt is élnek a szerelmesek

Szinte minden főútvonal telített

Erős a járműmozgás a 10-es főúton az ürömi körforgalomtól befelé, a 11-es főúton Tahitótfalutól Szentendre felé, a 31-es főúton Mende és Maglód közelében a főváros irányába, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: autopalyahirek.hu