A ló vágtatott a Balatoni úton, megelőzte az araszoló autósort, de a szembe jövő betonkeverőt nem tudta kikerülni. Tragikus vége lett a vágtának. Budapest környékén korábban is elszabadultak már lovak. Megírtuk, hogy 13 paripa vágtatott az M6-os autópályán. Előfordult, hogy Érden egy kanguru ugrált az utcán, Budajenő és Perbál közt pedig egy emu rohant az úton.

Elszabadult a ló

Különös baleset történt szerdán a Balatoni úton. Egy közeli tanyáról elszabadult egy ló és vágtatni kezdett a forgalmas Balatoni úton. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kikerülte az autósort

A BudaPestkörnyéke.hu tudósítójának beszámolója szerint a ló felfelé rohant a Balatoni úton, kikerülte az araszoló autósort.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Nem vette észre a betonkeverőt

Mivel az üres sávban galoppozott a ló, a kanyarban nem vette észre a betonmixert és nekirohant.

Elpusztult az állat

A teherautó hűtőrácsának csapódott a ló, durván beütötte a fejét, mert szegény elterült az úton és nem sokkal később kimúlt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezen a környéken történt a baleset

Lovak az autópályán

Teljes szélességében lezárták az M7-es autópályát Martonvásárnál, mert lovak szaladtak az úttestre – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csaknem egy évvel ezelőtt. A közleményben azt írták, a rendőrség az autópályára tévedt két ló befogásának és elszállításának idejére a Budapest és a Balaton felé tartó oldalt egyaránt lezárta.

13 ló szabadult el a sztrádán

2017-ben is történt hasonló eset, akkor az M6-ost kellett lezárni. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek annakidején elmondta: egy paksi telepről tizenhárom ló szabadult el, az állatok az autópálya 117-es kilométerénél a forgalommal szemben vágtattak.

Kenguru az utcán Érden

Nem mindennapi jelenség Érden és a szomszédos Diósdon, hogy egy kenguru cicaként járkál, azaz ugrál egyik udvartól a másikig – írtuk 2019-ben itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon. Akkor egy családi ház udvaráról lépett meg az Ausztráliában őshonos állat.

Emu rohant Budajenő és Perbál között

Nem a kenguru volt az első eset, hogy elszökött egy egzotikus állat valahol az agglomerációban. Arról is írtunk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, hogy egy emu szalad az úton Budajenő és Perbál között. Kiderült, hogy a szökevény egy farmról lépett le és Budajenő felé futott nagy sebességgel este az úton. A gazdája később azt mondta, hogy a madár még kicsi, senkit nem bántana, csak nem könnyű megfogni.

Ez is érdekelhet

Kiemelt kép: A baleset helyszínén készült fotó: Forrás: Facebook/Balesetinfó