Egy egész ország aggódott és imádkozott azért a Somogy vármegyei családért, akiknek autója közvetlen közelében csapódott a földbe a lezuhant repülőgép a börgöndi légi parádén. Most végre biztató hírek érkeztek a kislányról.

Parkoló autó mellett csapódott be

Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu az elsők között számolt be múlt vasárnap, egy sportrepülőgép lezuhant bemutató közben a börgöndi légi parádén. A pilóta és utasa – apa és fia – nem élte túl a balesetet. A gép egy parkoló autó közelében csapódott be, ami kigyulladt, és hárman súlyosan megsérültek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem volt visszaút

A T28 Trojan típusú repülőgép forduló közben billent meg, elveszítette sebességét és már nem volt visszaút. A balesetben a 67 éves pilóta és 37 esztendős utasa vesztette életét.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egy kislány égési sérüléseket szenvedett

A kisrepülő egy parkoló autó közelében földbe csapódott, ezután a gépkocsi is kigyulladt. Egy férfi, egy nő és egy kislány szenvedett súlyos égési sérüléseket, őket mentőhelikopterekkel szállították budapesti kórházakba. Egy könnyebben sérült kisfiút a székesfehérvári kórházba vittek.

Videón a baleset

Az életéért küzdött

Pár nappal a tragédia után arról írtunk, hogy az életéért küzd a tragikus repülőnapon megégett kislány a Bethesda kórházban. Naponta többször műtik és 24 órás megfigyelés alatt tartják az intenzíven a kilencéves gyereket.

Műtétek egymás után

A héten arról nyilatkoztak a kezelőorvosok, hogy ha másod- vagy harmadfokú az égési sérülés, akut és tervezett műtétek követhetik egymást, ami 6-8 beavatkozást is jelenthet. A lángok mély égési sérüléseket okoznak, a robbanás miatti légtömeg pedig belső károsodást okozhat és a tüdő is sérülhet.

Az egész falu imádkozik értük

A megsérült család egy somogyi kistelepülésen él, az édesanya postai kézbesítőként, az édesapa buszsofőrként dolgozott. Harmadik gyermekük, egy 20 év körüli fiú nem volt ott velük a tragikus repülőnapon. A faluban mindenki azért imádkozik, hogy felépüljenek a sérültek.

Az apa magához tért

Nos, úgy tűnik, meghallgatásra találtak az imák, hiszen a Somogy vármegyei család tagjai közül az édesapa magához tért a kórházban. És most jó hírek érkeztek a kislányról is.

Felébresztették

A Bors most a tragédia kapcsán arról írt, hogy az édesapa kilencéves kislányát megműtötték, és miután állapota stabil volt, szintén felébresztették. A gyermek már önállóan lélegzik. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a rendőrség felvétele a roncsról