Csütörtökön eltűnt egy tűzoltó Dabason. Kökényesi Miklóst már a rendőrség is nagy erőkkel keresi. A helyiek találgatnak, vannak, akik szerint a válása is közrejátszhatott a történtekben.   

Csütörtökön tűnt el – nagy erőkkel keresik

Nagy erőkkel keresi a rendőrség Kökényesi Miklóst, aki november 10-én tűnt el. A 93.4 Rádió Dabas a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy nagy a baj, és „mindenki segítségét kérik”, hogy megtalálják az eltűnt férfit.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Most ő szorul segítségre

„Kökényesi Miklós hosszú évek óta nyújtott segítséget a környéken minden katasztrófahelyzetben. Most ő szorul segítségre” – olvasható a bejegyzésben.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Itt látták utoljára

„Sziasztok! Egy megosztással a segítségeteket kérném. Dabas-Sáriban eltűnt egy dabasi tűzoltó ma reggel/délelőtt folyamán. Már nagy erőkkel keresik, az 5-ös főút közelében látták reggel utoljára” – írta a Zsaruellátó.

A válása miatt tűnt el?

„Remélem, épségben előkerül, és az eltűnés oka nem a válási procedúra, amit az öt napja frissített profilképe alatt említett” – írta egy hozzászóló a történtek kapcsán. „Ha esetleg bekattant a válás miatt és elindult, akkor már messze járhat” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Jelentkezzen, aki felismeri!

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Kökényesi Miklóst felismeri, jelentkezzen. Akár a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú-zöldszámot, vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét is tárcsázhatják.

Eltűnt a költő

A BudaPestkörnyéke.hu október második felében írt arról, hogy nyomtalanul eltűnt Kabai Lóránt. Bár az ismert költőt napokon át keresték, végül családja megerősítette, hogy tragikus körülmények között elhunyt. Lakását nyitva hagyta, semmit nem vitt magával. Barátai szerint egzisztenciális és magánéleti gondokkal küzdött és magányos élte mindennapjait.

Angyalföldön látták utoljára

A szomszédai az eltűnés napján, délután még látták, telefonját a rendőrség szerint aznap este, félórányira a lakásától, az angyalföldi Szabolcs utcában még használta. Halálhíre nemcsak a hazai kortárs művészeti világnak, de Terézvárosnak is hatalmas veszteség volt.

Megtalálták az eltűnt menedzser holttestét

Ahogy beszámoltunk róla, a Pátria Nyoma termelési igazgatójának holtteste került elő október 30-án a Dunából. Szűcs Tamás szeptember utolsó napjaiban ment el bulizni a Budapest Parkba. Onnan elindult haza, ám rejtélyes körülmények közt eltűnt. 

Munkába indult, nem érkezett meg

Augusztusban számoltunk be arról, hogy semmit nem lehet tudni arról a nőről, aki Inárcsról tűnt el. Mária munkába indult, de oda nem érkezett meg. Lányai azóta is aggódnak érte, nagy erőkkel keresik, de nem találták meg. Mária szomszédja szerint a nő nem önszántából ment el, valószínűleg bűncselekmény áll az eltűnése hátterében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az eltűnt tűzoltó, Kökényesi Miklós. Fotó: Zsaruellátó