Baleset történt Szigetszentmiklós térségében, három kamion ütközött november 9-én 8 óra körül az M0-ás autóút 15-ös kilométerszelvényében az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a hárosi híd környékén.

Nagy a torlódás

Óriási a torlódás hétfő reggel az M0-ás déi szakaszán, mert a hárosi híd közelében egymásba futott három kamion.

Lezárták a külső sávot

A rendőrök a külső forgalmi sávot lezárták, melyet a munkálatok előrehaladtával szabadítanak majd fel. Több kilométeres torlódásra kell számítani, olvasóinktól tudjuk, hogy már több, mint 5 kilométeres a torlódás.

Frissítés!

Nem sokkal 9 óra után a nagy Duna-hídnál befejezték a munkavégzést, így újra három sávon autózhatnak mindkét irányban. A közeli Halásztelek csomópont felhajtó ágát is megnyitották.

Ez is érdekelhet!

Kiakadtak Törökbálinton, túl zajos az M7-es és az M0-ás, sebességcsökkentést akarnak a sztárdán

M1-esen átépítés

Közben az M1-es autópályán a zsámbéki pihenőben lévő (28-as km) benzinkutat átépítés miatt bezárták. A pihenő nyitva van, de sem tankolni, sem a mosdót használni nem lehet. 

M3-as burkolatjavítás

Az M3-as autópályán Budapest felé, burkolat javítás kezdődött. A 88-as és a 85-ös km között a külső sávot és vele együtt a nagyfügedi pihenőt is lezárták.

1-es főút

Az 1-es főúton Biatorbágy közelében, a 14-es és a 15-ös km között új csomópontot építenek, mindkét oldalon útszűkület van érvényben.

Teljes útzár

Herceghalom és Bicske között a 27-es km-nél teljes útzárat vezettek be az etyeki kereszteződésnél, mert kerékpáros aluljárót építenek. A forgalmat a párhuzamos alsóbbrendű útra terelik. 

Ez is érdekelhet

Kiemelt kép: illusztráció

.