Közel egy hónap telt el Szaszák Zsolt autóbalesete és műtétje óta, de arca élete végéig emlékeztetni fogja a történtekre. Bár az operációja jól sikerült, mégsem ugyanaz az arc néz vissza a tükörben, mint korábban, amit nehéz megszoknia.

Hajszálon múlott az élete

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, egy hónapja szenvedett súlyos autóbalesetet Szaszák Zsolt. A 23 éves színész élete, akit a Sztárban sztár leszek! előző szériájából is ismerhetünk, csupán egy hajszálon múlott, arca oly mértékben roncsolódott, hogy azonnal műteni kellett. Négy hét telt el a csaknem tragédiába torkolló karambol óta, Zsolt sebei pedig szépen gyógyulnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Új arc

„Sokkal jobban vagyok, de sajnos a súlyos sérüléseket és a műtétet követően már nem ugyanaz a Szaszák Zsolt néz vissza a tükörből. Nem jobb és nem is rosszabb, hanem más. Még szoknom kell az új arcomat. Minden egyes heg a balesetemre emlékeztet”– mondta a Borsnak a színész.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lehet újra műtik

„Az orvosok jelezték, hogy minimum két hónapig még formálódik, de úgy döntöttem, kivárok fél évet, és ha nem tudom elfogadni a változást, akkor egy újabb műtétnek vetem alá magam. Nem panaszkodhatok egyébként, mert az orvosi fémet teljesen befogadta a szervezetem. Amit pozitívumként tudok megemlíteni, sokkal jobban tudok levegőt venni, mint a baleset előtt, igaz, még rendszeresen bedugul az orrom” – tette hozzá.

Hangjában nincs változás

„Továbbra is a szüleimnél gyógyulgatok, rengeteget gyakorlok, énekelek, de nem vettem észre semmilyen változást a hangomban. November 20-án vasárnap már megyek vissza dolgozni a Szegedi Nemzeti Színházba, december 3-án a Padlásban főszereplőként állok újra színpadra.”

Sokat gondol a balesetre

A színész szerint egy ilyen óriási traumán nem lehet egy pillanat alatt túllépni. „Folyamatosan kattog a fejemben a baleset, egy-egy pillanat újra és újra bevillan az agyamba. Pont ezért jön majd jól, hogy visszatérhetek dolgozni, talán kevesebbet fogok a történtekre gondolni.”

Azóta is fél

„Viszont hamarosan újra volán mögé kell ülnöm, ettől a pillanattól pedig rettegtem. Hogy mielőbb túl legyek ezen, édesanyám autóját vezettem Sopronban. Eddig is megfontolt sofőr voltam, most pedig már kétszer is megnézek egy táblát. A félelem bennem maradt, de remélem, hogy idővel – mint ahogy a kék és lila foltok, sebek – ez is el fog múlni.”

Barátai segítenek

Hozzátette: „Úgy érzem, megbirkózom a történtekkel pszichológus segítsége nélkül is, ebben pedig a barátaim, a kollégáim, az a sok szeretet, ami körbe vesz, nagy segítségemre van.”

Így történt a baleset

„Betört a szélvédő, az összes légzsák kinyílt, de saját lábamon szálltam ki az autóból. Az első reakcióm az volt, hogy ellenőriztem, a fogaim meg vannak-e és a hangszálaim nem sérültek-e. Arra gondoltam, ha ezek rendben vannak, bármilyen súlyos legyen a sérülésem, azt majd helyrehozzák. A fiatal házaspár miközben törölgette a rengeteg vért az arcomról, ők is hívták a segélykérőt.”

Sztárban sztárosok balesetei

Noha a színész rettenetes tortúrán ment keresztül, ennek ellenére még szerencsének mondhatja magát, mivel több versenyzőtársa is közlekedési balesetben veszítette életét. Mint megírtuk, tavaly autóbalesetben veszítette életét Csontos Karina, a Sztárban sztár leszek! 16 éves, tehetséges versenyzője.

Jánost Olaszországban érte a halál

Öt hétig feküdt kómában egy olaszországi kórházban Bognár János, a Sztárban sztár leszek! tavalyi versenyzője. Az énekes életéért egy palermói kórházban küzdöttek, szervezete azonban szeptemberben feladta a harcot és elhunyt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kiemelt kép: Szaszák Zsolt Instagram oldala