Horrorfilmbe illő balesetet szenvedett minap az ismert színész, akinek szilánkosra tört az arca. Tizenötmillió forintos kára keletkezett, és viszonylag szerencsésen megúszta. Főleg ha azt nézzük, hogy a Sztárban sztár leszek több versenyzője korábban közlekedési balesetben veszítette életét.

Orra teljesen deformálódott

Szaszák Zsolt október 26-án este épp a Szegedi Nemzeti Színházba tartott az Egy csók és más semmi című zenés vígjáték próbájára, amikor megtörtént a baj. Alig öt perccel az indulás után, kilencvennel csapódott bele egy mezőgazdasági járműbe. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett az arcán, hogy a kivizsgálásokat követően azonnal el kellett kezdeni helyreállítani a felismerhetetlenségig roncsolódott orrát – olvasható a Bors cikkében.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Egy pillanat alatt történt minden

„Hódmezővásárhelyről a Szegedre vezető gyorsforgalmi úton haladtam, a megengedett száz helyett 90-es sebességgel. A távolban két pislákoló fényt láttam, úgy érzékeltem, hogy a külső sávban halad egy jármű. Minden egy szempillantás alatt történt, ugyanis amikor sávot akartam váltani, felvillant egy fék- vagy helyzetjelző lámpa, ebben a pillanatban már be is következett a hatalmas csattanás” – idézte fel a történteket Zsolt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Azonnal segítettek neki

A következő képkocka az volt, fölemelem a fejemet a légzsákból, és éreztem, hogy ömlik a vér a homlokomból – mesélte a színész, majd hozzátette: egy épp arra járó autó utasai látva a balesetet, a segítségére siettek csakúgy, mint legjobb barátja, aki azonnal a helyszínre indult.

Csurom vér volt az arca

„Betört a szélvédő, az összes légzsák kinyílt, de saját lábamon szálltam ki az autóból. Az első reakcióm az volt, hogy ellenőriztem, a fogaim meg vannak-e és a hangszálaim nem sérültek-e. Arra gondoltam, ha ezek rendben vannak, bármilyen súlyos legyen a sérülésem, azt majd helyrehozzák. A fiatal házaspár miközben törölgette a rengeteg vért az arcomról, ők is hívták a segélykérőt.”

Rengeteg vért veszített

Hozzátette, egy-másfél liter vért veszíthetett. Kapott egy nyakmerevítőt is, s mivel nem lehetett tudni, hogy sérült-e a gerince, ezért egy erre a célra kialakított vaslemezre helyezték, és már szágdulottak is vele a mentők a szegedi kórházba.

Három milliméteren múlt az élete

„Elsütötték az ereket az arcomon és összevarrták a homlokomat, egy hosszadalmas MR-vizsgálaton estem át. Anyukámék már megérkeztek, amikor az eredményeket közölték: a két szemem alatt az arc- és a homlokcsont eltört, az orrom felismerhetetlenségig roncsolódott és az orrnyergem 3 milliméterre állt meg az agyamtól, gyakorlatilag ennyin múlt, hogy életben maradtam” – árulta el a vérfagyasztó részleteket Zsolt.

Szerencsére jól sikerült a műtét

Az intézményben kiemelték Szaszák Zsolt orrnyergét, mivel csak úgy tudták megoldani, hogy esztétikailag és funkciójában is helyreállítsák. Beültettek egy orvosi fémlemezt, amit élő szövetekkel vontak be. Azonban szerencsére jól sikerült a műtét, sikerült kapnia arcformáját – leszámítva a hegeket.

Nem ő az egyedüli Sztárban sztár leszek versenyző, akit baleset ért

Noha a színész rettenetes tortúrán ment keresztül, ennek ellenére még szerencsének mondhatja magát, mivel több versenyzőtársa is közlekedési balesetben veszítette életét. Mint megírtuk, tavaly autóbalesetben veszítette életét Csontos Karina, a Sztárban sztár leszek! 16 éves, tehetséges versenyzője.

Belerohant az autómentőbe

A tragédia a kárpátaljai Nagylucska közelében történt. A Renault típusú személygépkocsi eddig ismeretlen okból belerohant az út szélén parkoló autómentő trélerbe. A személygépkocsi 45 éves sofőrje, a 16 éves Karina, egy 21 éves rendőr és egy 25 éves határőr  és azonnal meghalt. A tréler vezetőfülkéjében tartózkodó férfit súlyos sérülésekkel kórházba szállították.

Jánost Olaszországban érte a halál

Öt hétig feküdt kómában egy olaszországi kórházban Bognár János, a Sztárban sztár leszek! tavalyi versenyzője. Az énekes életéért egy palermói kórházban küzdöttek, szervezete azonban szeptemberben feladta a harcot és elhunyt. 

Egy száguldozó motoros szenvedett balesetet

A TV2 tehetségkutatójából ismert Bognár János szeptember elején Olaszországban, Szicíliában nyaralt, amikor elütötte egy túl gyorsan közlekedő motoros. A járművön ketten ültek és elhajtottak. A baleset során János koponyájának 80 százaléka súlyosan megsérült, mesterségesen tartották életben.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

(Nyitóképünkön Szaszák Zsolt, forrás: Facebook.)