Tragikus körülmények közt elhunyt a Sztárban sztár leszek! 16 éves versenyzője. Karinát Kárpátalján érte a szörnyű baleset, miután egy autómentőbe rohant az a gépkocsi, amelyben a TV2 versenyzője is utazott. A jármű azonnal kigyulladt, 4-en szörnyethaltak.

Meghalt a tv2 sztárja

Autóbalesetben elhunyt Csontos Karina, a Sztárban sztár leszek! 16 éves, tehetséges versenyzője. A tragikus hírről Tóth Gabi írt bejegyzést Facebookon.

Tóth Gabi így búcsúzik

„Legyen neked könnyű a föld drága Karina! Őszinte részvétem az egész családnak!”- írta az énekesnő összetörten. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tolvai Reni dalát énekelte

A 16 éves Karina Ukrajnából érkezett, és az előválogatón Tolvai Reni Hagylak menni című dalát énekelte. A tehetséges lányon Tóth Gabi és Majka össze is vesztek, de Karina végül Tóth Gabi csapatába került.

Részlet a Sztárban sztár leszek! című műsorból

Énekesnő akart lenni

A fiatal tehetség az élő show-ba nem jutott be, de lenyűgözte a mestereket, és a bemutatkozó kisfilmjében azt mondta, mindent meg fog tenni azért, hogy énekesnő legyen.

Belerohant az autómentőbe

A tragédia a kárpátaljai Nagylucska közelében történt péntek hajnalban. A Renault típusú személygépkocsi eddig ismeretlen okból belerohant az út szélén parkoló autómentő trélerbe.

Ebben az autóban utazott Karina

Forrás: ukrán rendőrség

4-en haltak meg

A személygépkocsi 45 éves sofőrje, a 16 éves Karina, egy 21 éves rendőr és egy 25 éves határőr  és azonnal meghalt. A tréler vezetőfülkéjében tartózkodó férfit súlyos sérülésekkel kórházba szállították.

Helyszínelés a baleset után

Forrás: ukrán rendőrség

Vizsgálják a baleset körülményeit

A hatóságok most azt próbálják kideríteni, mi okozta a súlyos balesetet, illetve, hogy a Renault vezetője miért nem vette észre az előtte lévő járművet.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A balesetről az ukrán rendőrség az alábbi videót tette közé

Kiemelt kép: BPK montázs