A gyorsétteremlánc olyan akciót tervez, amire korábban nem volt példa, és talán később sem lesz.

Ehetsz, ami beléd fér

Idehaza is van olyan étterem, ami korlátlan étel- és italfogyasztással várja a vendégeit. Egy előre meghatározott összegért cserébe egy magadott időkereten belül mindenki azt ehet és ihat az ilyen vendéglátóhelyeken, amit a szeme megkíván. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorséttermek eddig nem vállaltak be ilyet

A Burger King által meghirdetett akció példátlan a maga nemében. Eddig ugyanis egyetlen gyorsétteremlánc sem vállalkozott arra, hogy ilyen ajánlattal csábítsa magához a vendégeket. Ez tehát egy elég bátor húzás a Burger King részéről.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az akció részleteiről

A Burger King március 10-e és 13-a között tartja ezt az “all you can eat” akciót, szúrta ki a promotions.hu. Az érdeklődők a King Yeti nevű szendvicsből annyit fogyaszthatnak, amennyit szeretnének. Már egyetlen szendvics is igen tartalmasnak mondható.

Ezt tartalmazza a King Yeti

A King Yeti négy szelet marhahúst tartalmaz, ezek súlya összesen 453 gramm. A szendvicsben van még hat szelet gouda sajt, csemegeuborka és hagyma is. Aki gyorsan tud falni, az ebből akár többet is megehet majd a fenti napokon.

Van egy “apró” bökkenő

Az, aki szeretné kipróbálni, mennyi King Yeti fér a gyomrába, készüljön fel arra, hogy utaznia kell. Az akciót ugyanis 10 Japánban található Burger Kingben hirdették meg. Csak ezért kiutazni a szigetországba természetesen nem kifizetődő, ám ha valaki amúgy is arra jár, akkor már megérheti beugrani valamelyik gyorsétterembe.

Ennyit kel fizetni

Azok tehetik magukat próbára, akik hajlandóak kifizetni 3900 jent. Cikkünk közzétételekor ez magyar pénznemre átszámítva 10 137 forintot jelent. Körülbelül másfél menüért kell ennyit leszurkolni, tehát csak annak éri meg igazán ez az akció, aki legalább két King Yetit tervez elpusztítani.

Ezek is érdekelhetnek!

Ezek az akció feltételei

A King-Yeti kihívás résztvevői megérkezésük pillanatában neki is láthatnak az első szendvics elfogyasztásának. Csak azoknak adnak új szendvicset, akik az utolsó morzsáját is megették az elsőnek, és a hozzá tartozó krumplit és üdítőt is elfogyasztották. A kihívás 45 percig tart.

Van még egy fontos szabály

Kizárólag az első fél órában adnak ki új King Yetit. Akinek nem sikerül 30 percen belül megennie egy ilyen hatalmas szendvicset, az pórul jár, és biztosan ráfizet a dologra. A 31. percben ugyanis már nem adnak neki még egy fél szendvicset sem.

Egy videó a King Yetiről

Nem tudni, lesz-e idehaza hasonló kihívás

A hazai Burger King éttermekben egyelőre nem terveznek ehhez hasonló akciót. A magyarországi gyorsétteremlánc kapcsán a legfrissebb hír, hogy újból kapható a King’s Chimichurri burger, amely marhahúst mellett bacont is tartalmaz. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció