A valóságshownyertes Nagy Alekosz körül mindig történik valami, most a szomszédai elégelték meg a viselkedését.

Óriási bulit tartott vasárnap

Nagy Alekosz vasárnap házibulit tartott. Ezt videókkal is dokumentálta, egymás után töltötte fel őket a közösségi oldalára. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Már délután elkezdődött a parti

Nagy Alekosz egy hölgy társaságában múlatta az időt. Állítása szerint Budapesten, a Rózsadombon, a Bimbó utcában voltak a nő lakásán. Az első videót már nem sokkal délután öt óra után feltöltötte.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Hangosan hallgatták a zenét

Alekoszék jól érezték magukat, és a zene hangerejét is feltekerték. Este tíz óra előtt egy perccel tett közzé egy videót, amiben Zámbó Jimmyt méltatta. A szomszédoknak azonban nem tetszett a mulatozás.

Rendőrt hívtak a szomszédok

A szomszédok szerint rendkívül hangosan hallgatta a páros Zámbó Jimmy dalait. Az egyik lakó megelégelte a dolgot, és kihívta a rendőröket. A zsaruk Alekosz szerint két-három autóval vonultak ki, majd nyolcan szálltak ki a járművekből.

A rendőrök megerősítették a történteket

A zsaruk bekopogtak a hölgy lakásának ajtaján. A BRFK sajtóosztálya utólag meg is erősítette a hírt a Blikk számára. Egy 4. kerületi címre több lakossági bejelentés miatt vonultak ki a rendőrök.

Ez történt ezután

A rendőrök csendháborítás szabálysértés miatt figyelmeztették a párost. Alekosz ezen kiakadt, és kereken éjfélkor a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is megjelölve feltöltött egy videót. Nemtetszésének adott hangot, és hosszasan kifejtette, mi volt a problémája az intézkedéssel.

Ezen akadt ki Alekosz

Alekosz azt mondta, nem lett volna gond, ha azt kérik, tekerjék lejjebb a hangerőt. Elmondása szerint nem volt olyan rendkívül hangos a zene, azonban nem ezen akadt ki. Inkább az bosszantotta fel, hogy 2 vagy 3 járőrautó vonult ki ezért a lakáshoz, szerinte elég lett volna kiküldeni egy nyomozót, ő is elmondhatta volna ezt a kérést.

Megdobálták az ablakukat

Alekosz állítása szerint ez a szomszéd, aki most bejelentést tett a rendőrségen, korábban paradicsommal, tejföllel és tojással dobálta meg az ablakukat. Alekosz partnere hozzátette, hogy ketchup is landolt az üvegen. Ezt a hölgynek kellett letakarítani, aki szintén nem érzi igazságosnak a történteket.

Alekosz nem érti, miért kellett ehhez ennyi rendőr

A celeb hangot adott annak, hogy az általa bűnözőnek aposztrofált Lajcsit nem üldözte annyi rendőr, mint ahányan a házibulijához kijöttek. Alekosz hangsúlyozta, hogy ő és párja nem bűnözők, és méltatlankodott azon is, hogy 200 ezer forintos büntetést helyeztek kilátásba a zsaruk. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Alekosz videója az eset kapcsán

Kiemelt kép: Alekosz – Forrás: Tv2