Benedek Miklóst kórházban kezelik, ebben az évadban már egészen biztosan nem lép színpadra.

Megint kórházban van

Benedek Miklósról éppen a napokban írtunk itt, a BudapestKörnyéke.hu oldalán is, ahogyan arról beszámoltunk a színészt kórházban kezelték, ám akkor arról szóltak a hírek, hamarosan visszatérhet a színpadra. A Blikk friss információi szerint azonban a tragikusan fiatalon elhunyt Benedek Tibor édesapja még mindig nincs jól, ismét kórházba került, állítólag az idei évadban már biztosan nem lép majd színpadra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem térhet vissza

A portál értesülései szerint a színésznek le kellett mondania a Hárman a padin című darab összes előadását, egészen az évad végéig. Színházi források azt mondják Benedek Miklós ismét kórházba került, ám az nem derült ki, pontosan mivel kezelik a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művészt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A fia nem nyilatkozik

A lap színész fiával, Alberttel is felvette a kapcsolatot, ám ő nem szeretett volna édesapja állapotáról nyilatkozni, annyit azonban megígért: átadja a jókívánságokat.

Vissza is akart vonulni

Tavaly áprilisban írtunk arról, hogy újra színpadra állt Benedek Miklós. A Covid járvány és fia sajnálatos halála után a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész azon gondolkodott, hogy végleg hátat fordít a színészetnek.

Csúszott a bemutató

„Nemrég mutattuk be a József Attila Színházban Az imposztort. Nehezen jött létre, úgy volt, hogy januárban lesz a premier, de az élet mindig közbeszólt. Egymás után dőltek ki a kollégák, azon nevettünk, hogy csak Újréti László és én maradtunk talpon, egészségesen. Hát, most képzelje el, mi, a nagy öregek” – mondta akkor a Blikknek jókedvűen a színész.

Új értelmet kapott az élete

Benedek Miklós azt mondta, a főszerep új értelmet adott az életének. „Nagyon jó ebben a darabban játszani, sőt, dolgozni is nagyon jó. Karban tart, célt ad a napomnak, tudom, érzem, és bizony jó érzés, hogy szükség van rám, hogy értékes vagyok, értékes a munkám. Egy színész lehetőségei az évek múlásával korlátozottak lesznek, és jó érzés, hogy még számolnak velem, feladatokat kapok”.

Közel két éve hunyt el Benedek Tibor

Benedek Miklós 2020 júniusában veszítette el fiát, a világklasszis vizilabdázó Tibort. Tibor hosszú ideig szenvedett gyógyíthatatlan betegségben, de erről nyilvánosan sem ő, sem a család nem beszélt. Egy ország gyászolta a sportolót. Halála után Benedek Miklós többször beszélt arról, hogy fia elvesztésével csak a tehetetlenség és az űr maradt. Akkor azon gondolkodott, hogy végleg felhagy a színészettel.

Bőven van feladat

Most azonban örömmel mesélte, hogy bőven van feladata. „Az utóbbi pár hét nagyon nehéz volt, rengeteget próbáltunk, volt, hogy naponta kétszer. Az Imposztoron kívül játszom még a Hárman a padon és a Játék a kastélyban című darabokban is, szóval most sok a feladat”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Benedek Miklós – Forrás: YouTube