10 kilométeres dugó alakult ki az M3-as autópályán szerda reggel. Budapesten, a pápalátogatás miatt is nehéz lesz közlekedni csütörtöktől. A lezárások főleg a 6. kerületet és a Városliget környékét érintik.

Dugó az M3-ason

Torlódnak a járművek az M3-as autópálya Budapest felé tartó oldalán Gödöllő térségében a 31-es és 28-as km között kiépített terelésnél, ahol a belső sávot lezárták. Közel 10 km-es a kocsisor. 45-50 perc a plusz menetidő. Aki teheti legkésőbb a 39-es jelű Bagi csomópontnál hajtson le a pályáról a 3-as főútra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

 Araszolás Szentendre felől

A reggeli erős forgalomban lassabb haladásra kell készülni, a 10-es főúton Pilisvörösvártól Óbuda irányába, a 11-es főúton Tahitótfalu és Szentendre között.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Torlódás az M0-áson

A 31-es főúton Mende és Maglód térségében, valamint az 51-es főúton Dunaharasztinál az M0-s környezetében is araszolásra kell számítani.

Útjavítás az M1-esen 

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a komáromi szakaszon a 85-ös és a 90-es km között burkolatújítás kezdődött. A forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. A főváros irányába külső és a leálló sáv járható.

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus miatti lezárások

  • csütörtökön 16 órától az V., Akadémia utcát szeptember 12-én 8 óráig.
  • csütörtökön 22 órától a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Damjanich utca között szeptember 13-án 6 óráig

Lezárjások szeptember 10-én, pénteken

0 órától a Kossuth Lajos tér környékét: a Szabadság teret, a Széchenyi rakpartot és az Alkotmány utcát, a Honvéd utcát a Szabadság tér és a Markó utca között; a Szemere utcát a Markó utca és a Báthory utca között; a Kozma Ferenc utcát, a Hold utcát és a Vadász utcát az Alkotmány utca és a Báthory utca között; a Báthory utcát és a Kálmán Imre utcát, a Nagy Ignác utcát és a Bihari János utcát az Alkotmány utca és a Markó utca között; valamint a Szalay utcát és a Balassi Bálint utcát szeptember 12-én 6 óráig

Nem lehet autóval közlekedni

18 órától az Andrássy utat a Dózsa György út és a Kodály körönd között; a Szinyei Merse Pál utcát, az Eötvös utcát az Aradi utca és a Szófia utca között; a Csengery utcát a Szófia utca és az Andrássy út között; a Vörösmarty utcát, az Izabella utcát, a Rózsa utcát a Szófia utca és az Aradi utca között; a Szív utcát a Németh László utca és az Aradi utca között; a Szinyei Merse Pál utcát az Andrássy út és az Aradi utca között; a Felsőerdősor utcát az Andrássy út és a Benczúr utca között; a Bajza utcát, a Munkácsy Mihály utcát és a Rippl-Rónai utcát a Benczúr utca és a Lendvay utca között szeptember 13-án 6 óráig

A Városliget környéki korlátozások

22 órától az Állatkerti körutat a Gundel Károly út és a Hermina út között; a Gundel Károly utat, a Benczúr utcát és a Városligeti fasor szervizútját a Bajza utca és a Dózsa György út között; a Délibáb utcát, a Lendvay utcát a Rippl-Rónai utca és a Dózsa György út között szeptember 13-án 6 óráig.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció