Az 50-es éveiben járó férfi sokkal fiatalabbnak hazudta magát, a kislány nagyon talpraesett volt.

Sokan mesélnek

Hatalmas kommentáradat özönlött egy magyar nő Tik-Tok videója alá. A fiatal joghallgató a videóban mesélte el, hogy szem – és fültanúja volt annak a héten, ahogy egy középkorú férfi egy 14 éves tini lányt zaklatott a ceglédi vasútállomáson. A komment szekciót olvasva kiderült, nagyon sok nővel történt már hasonló eset. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Többször jár erre

Vidéki Vivien Szegeden él, viszont épp szüleit látogatta meg Szolnokon. A két város között mivel nincs egyenes járat, Cegléden szokott átszállni – írja a Ripost.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Várt a vonatra

„Korábban értem oda és már a jegyemet is előre megvettem. Szép napos idő volt, úgyhogy kint mobiloztam az állomás előtt. Akkor vettem észre nem messze tőlem a fiatal lányt a kutyájával” – kezd bele a mesélésbe. Nem sokkal ezután egy 50-es évei végén járó férfi jelent meg a lány mellett. Vivien először még azt feltételezte ismerik egymást a lánnyal.

Gyanússá vált

„Eleinte a kutyáról beszélgettek, a férfi is elmesélte, hogy neki is van kutyája majd elővette a telefonját és képeket mutatott róla a lánynak. Majd arra kaptam fel a fejem, amikor a férfi elkérte a lánytól a telefonszámát” – mondta el a joghallgató. Elmondása szerint a tini nagyon talpraesett volt, azonnal közölte a férfival, hogy ő még csak 14 éves, tehát nem fogja neki megadni a telefonszámát.

Talpraesett volt

„A lány még azt is elmondta a férfinak, hogy ő ezt mennyire gusztustalannak tartja. A férfi azonban nem hagyta annyiban a dolgot és elkezdte őt győzködni” – magyarázta.

Hazudott neki

„A fiatal lány ezután megkérdezte a férfitól, hogy mennyi idős, aki azt hazudta a kamasznak, hogy 35 éves. Épp, hogy kimondta, azonnal ki is javította magát 31-re. Szemmel láthatóan az 50-es évei végén járó férfi volt, lehet, hogy már a 60-as elején… A férfi még ezután is próbált vele beszélgetni, a lány hiába mondogatta, hogy ő még csak egy gyerek” – idézte fel.

Otthagyta a férfit

Ekkor Vivien úgy gondolta, hogy ideje közbelépni, mert ez akár rossz irányt is vehet, ezért odalépett a lány mellé. „Amikor meglátott és nyugtázta magában, hogy a lány nincs egyedül nagyon rövidre zárta a dolgot és el is búcsúzott” – árulta el.

Fel kell készülni erre

Vivien szerint a legrémisztőbb ebben a történetben az, hogy ez bármikor és bárkivel megtörténhet és nagyon sok nő élt már át hasonlót. Úgy látja, hogy nagyon fontos, hogy felkészítsük a gyerekeinket is a hasonló helyzetekre. Az ehhez hasonló szituációkban a legnagyobb felelőséggel szerinte a környéken lévő felnőttek tartoznak.

Segíteni kell

„Arra szeretném kérni az embereket, hogy járjunk nyitott szemmel és nyitott füllel. Ilyen esetekben pedig ne féljünk odalépni és megvédeni azt, akinek szüksége van a segítségünkre” – zárta a videót Vivien. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vivien videója:

@videkivivi #fy #fyp #nekedbe #nekedbelegyen #storytime #magyarorszag #robbanjon_a_foryouu⚜️🌸💕⚜️ ♬ original sound – Vivien

Kiemelt kép: illusztráció