Villamos és furgon ütközött a főváros I. kerületében, a Krisztina körúton, az érintett útszakaszon korlátozzák a forgalmat.

Beszorult az autóroncsba

Furgonnak csapódott az 56A villamos a Déli pályaudvarnál. A baleset helyszínére a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a roncsból. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A villamos maga alá gyűrte a pénzszállítót

Fotók: Balesetinfó

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem figyelt a pénzszállító sofőrje

A Balesetinfó azt írja, hogy az egyik legnagyobb, pénzszállítással foglalkozó cég autója volt érintett a balesetben.

Nem vette észre a villamost

A sofőr vissza szeretett volna kanyarodni a Krisztina körúton, azonban vélhetően figyelmen kívül hagyta az érkező villamost.

Súlyosan sérült az 56-os villamos

Fotók: Balesetinfó

15 méteren át tolta a villamos

Ezután ráhajtott a sínekre, ekkor történt az ütközés, mely akkora erejű volt, hogy a villamos csaknem 15 méteren tolta maga előtt a pénzszállítót.

Torlódások

A baleset helyszínén forgalomkorlátozásra kell számítani.

Körbezárták a baleset helyszínét

Fotók: Balesetinfó

Pótlóbusz járt

Az 56A villamosok helyett egy órán keresztül pótlóbuszok közlekedtek a Móricz Zsigmond körtér M és a Széll Kálmán tér M megálló között.

Korábban is volt itt baleset

A Budapestkörnyéke.hu hírportál írt arról márciusban, hogy egy mikrobusz ütközött össze egy villamossal az 1. kerületi Krisztina körúton. A sofőr nem vette figyelembe a kihelyezett STOP táblát, valamint a visszapillantó tükörbe sem nézett, így a vele párhuzamosan érkező 56A villamos elé kanyarodott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Balesetinfó