Intim titkairól vallott Hajdú Péternek Járai Máté. A színész-műsorvezető bevallotta, hogy első szexuális élményét egy férfival élte át.

Járai Máté vallott

Az első szexuális élményéről vallott Járai Máté. Az RTL klub műsorvezetője a Life TV-n Hajdú Péter kérdésére, miszerint férfival vagy nővel élte-e át az élményt, Járai Máté azt mondta, hogy férfival.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szüleinek is beszélt erről

„16 éves koromban odaálltam a szüleim elé, és azt mondtam, hogy szerintem az a helyzet, hogy én valószínűleg meleg vagyok” – mondta a színész-műsorvezető Hajdú Péternek.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Hármasban is voltak már

Járai Máté egyébként a magánéletéről kifejezetten intim részleteket is elárult Hajdú Péternek. Például arról is beszélt, hogy előfordult az életében olyan helyzet, hogy felesége, ő és egy másik férfi egyszerre bújtak ágyba.

Nyitott házasságban élnek

Járai Máté és felesége, Járai Kíra nyitott házasságban élnek, de ez nem azt jelenti, hogy folyton szexkapcsolatot keresnek – erről korábban már többször beszéltek.

Nem korlátozzák egymást

„Mi nem szexkapcsolatot keresünk, csupán arról van szó, hogy úgy döntöttünk, ha olyasvalaki lép az életünkbe, akivel valamilyen szinten egymásra hangolódunk és kialakul a vonzalom, abban nem korlátozzuk egymást. Kíra látja a fotókat, amiket kapok, hiszen ő az adminja a Facebook-oldalamnak, és bár szándékosan nem nyitja meg az üzeneteket, előfordul, hogy belekattint. Nincsenek titkaink egymás előtt, így ez nem okoz problémát. Igazából ő kapja a durvább üzeneteket, videókat, amikhez érdekes módon udvariasan írják például, hogy mit szól ehhez, látott-e már ekkorát” – mondta korábban a színész-műsorvezető.

Maár Gyula unokája

A színész a műsorban elmondta, hogy tavaly decemberben veszítette el édesanyját. Jászai Máté édesanyja egyébként a híres rendező Maár Gyula első házasságából született. A Kossuth-díjas rendező később Törőcsik Marit vette feleségül.

Alkoholisták a szülei

„A szüleimben nem volt kötelességtudat. Legtöbbször nem is dolgoztak, az őseik hagyatékát élték fel, és tették pénzzé az értékes festményeket, drága ékszereket és ezüsttárgyakat. Hosszú éveken át csak a mának és a bulizásnak éltek, és arra nem is gondoltak, hogy gyerekként én hogyan élem meg velük az életet. (…) Önpusztító emberek, akiknek ez a sorsuk, ez a karmájuk”  – mondta tavaly februárban Járai Máté a Story magazinnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor előzetesét itt tudod megnézni

Kiemelt kép: