Pomázon és Csobánkán is kigyulladt egy lakóház vasárnap. A csobánkai mentés során a lánglovagok egy idős, eszméletlen személyt találtak a helyszínen, akinek az életét már nem lehetett megmenteni, füstmérgezésben meghalt. Beszámolónk végén láthatják a Szentendre Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület helyszínen készült fotóit.

Négyórás küzdelem a lángokkal

A Szentendre Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület vasárnap 13 órakor kapta a riasztást, miszerint Pomázon, a Fűzfa utcában ég egy lakóház. Az egység két percen belül, öt fővel indult a helyszínre. Kiérkezésükkor már a tető nagy része égett. A lángokat a szentendrei és a fővárosi hivatásos-, illetve a pomázi önkormányzati egységekkel közösen, több mint négy órás küzdelem végén sikerült teljesen elfojtani. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tizennyolcan oltottak Csobánkán

Alig végeztek a tűzoltók a pomázi munkával, máris jött a jelzés Csobánkáról, itt egy nyolcvan négyzetméteres családi házban keletkezett tűz a Múzsa utcában. Három járművel tizennyolc tűzoltó percek alatt a helyszínre érkezett, ahol a ház szinte minden helyisége égett már, valamint az épület sűrű füsttel telítődött.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Több vízsugár is kellett

A szentendrei hivatásos, valamint a pomázi önkormányzati tűzoltókkal közösen, több vízsugár segítségével előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat.

Nem tudták megmenteni

Az oltás során a ház konyhájában egy idős, eszméletlen személyt találtak, akit az egységek kivittek az épületből. A mentőszolgálat szakemberei megkezdték az újraélesztését, azonban az életét már nem lehetett megmenteni, füstmérgezésben meghalt. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni fotó

Helyszíni fotó

Helyszíni fotó

Helyszíni fotó

Helyszíni fotó

Helyszíni fotó

Kiemelt kép: az oltás helyszíne. Fotók: Facebook/ Szentendre Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület