Eladó L.L. Junior háza. A törökbálinti ingatlanért 280 millió forintot kér a zenész. A másfél éve vásárolt ház azután került fel az ingatlanhirdetési portálra, miután kiderült, hogy Juniortól elköltözött felesége, aki magával vitte 11 hónapos kislányukat is.

Eladó Junior háza

„Törökbálint egyik közkedvelt csendes utcájában, 546 négyzetméteres örök panorámás telekre épült, 3 szintes, 8 szobás, 240 négyzetméteres luxus családi otthon, medencével, dupla garázzsal eladó” – így kezdődik L.L. Junior házának hirdetése. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Extrákkal van felszerelve

Az ingatlan számos extrával van felszerelve, térfigyelőkamera rendszer, okosotthon rendszer, kültéri úszómedence és borospince is van.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Forrás: ingatlan.com

A környék

A ház Törökbálint józsefhegyi részén fekszik. „Az utca szinte teljesen természetközeli, csodálatos növényzettel és panorámával rendelkezik a völgy túl oldalán lévő erdős rész szintén csodás látványt nyújt. A környező utcák folyamatosan és dinamikusan fejlődnek, sorra épülnek az igényes, egyedi kivitelezésű, magas kategóriájú házak, megtartva mégis a magas zöldfelületi arányt, szinte erdő hatást” – írják a környékről.

Halálos gázolás

2019. augusztus 31-én egy zuglói gyalogátkelőhelynél elgázolta az úttestre kiszaladó Dávidkát egy szabályosan közlekedő autós. Junior előző kapcsolatából született kisfiú életéért órákon át harcoltak a mentősök, ám végül nem sikerült megmenteni.

Törökbálintra költöztek

A zenészt kisfia elvesztése nagyon megviselte. Ezért feleségével, Körtvélyessy Kingával úgy döntöttek, is, hogy akkori otthonukból elköltöznek. Junior másfél éve vásárolt meg 100 millió forintért a törökbálinti házat. Közeli barátai ajánlására találta meg a Budapest közeli házat.

Lili születése előtt költöztek be

Juniorék ezután szinte teljesen felújították az ingatlant. A munkálatok sokáig tartottak, míg végül igazi álomotthont varázsoltak a törökbálinti házból. Kinga és Junior kislánya születése után pedig már itt nevelkedett.

Elköltözött a felesége

A költözés után boldogan mutatta meg otthona minden zegét-zugát, és úgy tűnt, a család örökre berendezkedett a házba. A napokban írtunk arról, hogy Juniortól elköltözött felesége, aki magával vitte 11 hónapos kislányukat is.

Titokban házasodtak össze

A zenész 2019 januárjában, titokban vette feleségül Dominikán Körtvélyessy Zsolt színész lányát, de Lesi-Körtvélyessy Kingával már bő hat éve egy párt alkottak.

Viharos kapcsolat

2016-ban ismerték meg egymást, szerelmük szinte azonnal fellángolt, s a fiatalok rövid idő után összeköltöztek. A heves érzelmek azonban olykor nagy vitákkal is járnak, Junior és Kinga többször szakítottak, de mindig ki is békültek.

Helikopteren kérte meg Kinga kezét

Egy évvel később a zenész egy helikopteren kérte meg szerelme kezét, és Kinga boldogan mondott igent. A felhőtlen öröm nem tartott sokáig, 2018-ban – már sokadjára – szakítottak, s akkor úgy tűnt, végleg zátonyra futott a kapcsolatuk. Szét is költöztek, s akkoriban a zenészt volt párja oldalán látták újra. De nemsokára ezt a mélypontot is túlélték, és ismét visszataláltak egymáshoz.

Mélyponton a házassága

Nagy kérdés, hogy házasságuk ezt a mélypontot túléli-e. Minden esetre nem túl jó jel, hogy a közös otthonukat áruba bocsájtották. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: BPK montázs