Súlyos betegsége miatt korábban azon is gondolkodott, hogy eldobja magától az életét. Azóta meggyógyult, rejtély, hogy mi történhetett.

Tragikusan fiatalon halt meg Szabó Milán

A fiatal férfi korábban az X-faktor nevű tehetségkutató televízióműsorban is szerepelt. Remekül énekelt, a mentorok és a közönség is szerették a hangját. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több körön is továbbjutott

Szabó Milán több alkalommal is sikerrel továbbjutott. Az élő show előtt ugyan kiesett, ám mégis sokan megszerették.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Húgyhólyagdaganata volt

A férfinak operáción kellett átesnie húgyhólyagdaganata miatt. Kérdéses volt, hogy a szövettan mit fog kimutatni. Tartani lehetett tőle, hogy a daganat rosszindulatú.

Lelki válságba került

A Blikknek korábban azt mondta, megrogyott a betegsége miatt. Hónapokon át gondolkozott azon, hogy inkább eldobja magától az életét, mint hogy szenvednie kelljen. Mindössze 23 éves volt, és máris igen komoly kihívás elé állította az élet.

Depresszióssá vált

A daganatos betegség következtében depressziós lett. Végül azonban megküzdött a kórral, akinek sokat segített az, hogy hosszas beszélgetéseket folytatott az édesanyjával. Végül a fizikai betegségéből és a depresszióból is kigyógyult.

Megházasodott

Feleségével két közös gyermekük lett, két kisfiúnak volt az édesapja. Szabó Milánt azonban a Blikk értesülései szerint kedden reggel holtan találták meg. A rendőrök szerint egyértelmű, hogy nem történt idegenkezűség.

Rendkívüli haláleset

Egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a fiatalember halálát. Felesége azt mondta a lap számára, hogy az édesanyjához indult, amikor utoljára látta. Azt ígérte, nemsokára hazatér, ám erre már nem került sor.

Nagyon szerette a gyermekeit

Egy két és egy három esztendős fia volt, akiket felesége elmondása szerint a férfi mindennél jobban szeretett. Mindkettőjüknek rendkívül hiányzik az apukájuk. A gyerekeknek azt mondta, egy angyalka felvitte az édesapjukat a mennyországba.

Több fellépése is volt

Szabó Milán a műsor után rivaldafénybe került. Tokaj környékén többször is énekelt, de volt fellépése külföldön is, Szlovákiában is színpadra állt. Öt évig folytatta énekes pályafutását.

A megélhetés érdekében felhagyott az énekléssel

A családot helyezte előtérbe, ezért fizikai munkát vállalt az éneklés helyett. Korábban dolgozott színházban is, az X-faktorba pedig az édesanyja bátorítására adta be jelentkezését. Szabó Milán özvegye nem tudja, most mihez kezdenek. A családnak pénzzel lehet segíteni, a Blikk oldalán megtalálható, hogy hova lehet utalni a felajánlott összeget. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív