Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség azzal az 56 éves férfival szemben, aki egymást követő két élettársát is agyba-főbe verte. Az egyik nő meghalt, miután közel negyven órán át verte a férfi.

Hajléktalanként éltek

A férfi 2020 decemberében ismerkedett meg egy nővel, aki az élettársa lett. A pár napközben az utcán töltötte idejét, míg éjszakánként a férfi egyik ismerőse józsefvárosi lakásának a konyhájában tartózkodtak.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bántalmazta a nőt

A férfi rendszeresen ököllel verte a nőt, de volt, hogy késsel támadt rá. Az ismerősük tavaly januárban elküldte őket a lakásból, ezért az utcán töltötték az éjszakát.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A kórházban is megverte

A férfi ezért is a nőt hibáztatta, ezért megint bántalmazta. A nő elment a kórházba, hogy kezeljék a sérüléseit, de a párja ide is elkísérte és az épületben is többször megütötte.

Feljelentette a rendőrségen

Az asszony ekkor segítséget kért az ott dolgozóktól, emiatt a biztonsági személyzet kikísérte az épületből a férfit. A nő ezt követően tett csak feljelentést.

Egy másik hajléktalannak jött össze

A férfi még ebben az évben összejött egy másik nővel, akivel a Corvin negyed aluljáróban a telefonfülkéknek kialakított beugróban éltek.

39 órán át verte

A férfi tavaly októberben, mintegy 39 órán át verte különböző intenzitással a nőt, mert őt hibáztatta a tetvességének a kiújulása miatt.

A járókelők hívták a rendőröket

Egy járókelő a második nap délutánján értesítette a mentőket, akik kórházba szállították a sérültet. A nő a bántalmazással összefüggésben szerzett sérülései miatt egy nappal később meghalt.

Vádat emeltek ellene

A Fővárosi Főügyészség kapcsolati erőszak bűntettével és halált okozó testi sértés bűntettével vádolja a különös visszaeső férfit, és börtönt kért rá azzal, hogy feltételesen se engedjék ki, és rendeljék el a korábbi feltételes szabadságának a végrehajtását.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

Halálos baleset Újbudán: kettévágta a betonoszlop a Mazdát, egy 20 éves lány a helyszínen meghalt

Kiemelt kép: ebben az aluljáró verte halálra barátnőjét a hajláktalan férfi – Forrás: ugyeszseg.hu