42 magyar zenész énekli az LGT Neked írom a dalt című slágerét. Az előadók ezzel a dallal köszönik meg azok munkáját, akik a koronavírus idején is dolgoznak.

A hazai zenei élet ismert alakjai együtt éneklik az LGT Neked írom a dalt című slágert. Presser Gábor dalát 45 ismert előadó adja elő:

Karácsony James, Pátkai Rozina, Kontor Tamás, Sztevanovity Zorán, Varga Livius, Heincz Gábor Biga, Dorozsmai Blanka, Dér Heni, Péter Szabó Szilvia, Dallos Bogi, Puskás Peti, Nagy Sándor, Csemer Boglárka Boggie, Veréb Tamás, Nági, Sipos Péter, Sipos Tamás, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, Tompos Kátya, Veres Mónika Nika, Bereczki Zoltán, Kökény Attila, Horváth Boldizsár, Pál Dénes, Molnár Tamás, Ember Márk, Lola, Cserpes Laura, Peter Sramek, Gömöri András Máté, Oláh Gergő, Csobot Adél, Völgyesi Gabi, Kocsis Tibor, Wolf Kati, Tóth Gabi, Tóth Vera, Balanyi Szilárd, Polyák Lilla, Pély Barna, Nagy Betti, Horváth Charlie és Presser Gábor.

A klipet a Youtube-on a következő szöveggel tették közé:

„A miénk a hála szava: köszönjük! Köszönjük a munkát mindazoknak, akik ma gyógyítanak, beteget ápolnak, tanítanak, a kereskedelemben dolgoznak, vezetnek, embert, árut és csomagot szállítanak, akik őrzik a rendet és vigyáznak ránk, akik tájékoztatnak, és akik most értünk tesznek, talpon vannak… Mi a legtöbbet azzal segítünk, hogy otthon maradunk, és a zene hídjával kötünk össze mindenkit, aki velünk együtt segítene.”

“A környezetemben több olyan médiában jártas szakember van, akik a jelenlegi helyzetben úgy gondolták, szeretnének valamit tenni mindenféle üzleti vagy egyéb érdek nélkül. Így született meg ennek a számunkra nagyon kedves feldolgozásnak az ötlete. Ez a dal talán jó mód, hogy kicsit mindannyian kifejezzük szolidaritásukat és támogatásunkat azok felé, akik a jelenlegi időszakban munkájukkal életben tartják az országot. Nem volt kérdés, hogy a kezdeményezés mellé állok, és erre kérték, kértük fel a videóban szereplő zenészeket is, hogy a saját eszközeinkkel próbáljunk lelki támogatást nyújtani. A dallal arra is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a lakosság ma azzal támogathatja az erőn felül dolgozókat, ha otthon marad” – mondta Pál Dénes énekes, aki a videóklip projektmenedzsere és vágója.

Kiemelt kép: Forrás Youtube.com