Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. A szerencsétlenségben egy mellette ülő nőutasa is életét vesztette, míg a balesetben szintén érintett, másik kocsiban ülő két személyt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Előzni próbált

Az 58-as főút Szalántáról Pécs felé vezető részén történt balesetben három személyautó karambolozott. A Baranya Vármegyei Katasztrófavédelem szombat esti beszámolója szerint a 30-as éveiben járó korábbi harcművész előzni próbálta az előtte haladó járművet, amikor az balra kanyarodott.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Ebben az autóban utazott a testépítő

Forrás: Katasztrófavédelem

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fának csapódott

Az így elkerülhetetlen ütközést követően Stétz autója nagy sebességgel lesodródott az útról és többször megpördült, majd pedig egy fának csapódott. A felismerhetetlenségig összetört roncsból a helyszínre érkező tűzoltók szabadították ki az utasokat, azonban a mentősök nem tudtak segíteni rajtuk.

Helyszíni felvétel

Forrás: Katasztrófavédelem

Árulta luxusautóját

Stétz Dániel egy hónapja hirdette meg azt a luxusautót, amellyel most szenvedett balesetet. A fekete Mercedes AMG GT63s 4matic+, 639 lóerős autó, a testépítő 45 millió forintért árulta.  

Stétz Dániel

Forrás: Facebook

Búcsúznak az ismerősök

„Bajnok, amikor találkoztunk, mindig azt mondtam neked, hogy ha újraszületnék, Stétz Dani szeretnék lenni. Nincsenek szavak csak a döbbenetes tragédia, amit nem akar elhinni senki..” – írta Stétz egyik ismerőse a Facebookon.

A Suzuki utasa életveszélyesen megsérült

Forrás: Katasztrófavédelem

Ketten megsérültek

A balesetben egy idős nőt súlyos-életveszélyes sérülésekkel, egy gyermeket pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: BudaPestkörnyeke.hu montázs