Pachert Balázs, cipőbolt tulajdonos az Instagramjára rakott ki egy videó két tolvajról, akik egy nagyon drága cipőt vittek el. A rendőrség már volt az üzletben, ujjlenyomatokat és DNS mintát is vettek. Az elkövetőkről videó is készült, amit a cikk végén találsz.

Nagyon értékes cipőt vittek el

Elloptak egy Nike Louis Vuitton Air Force 1 Low Virgil Abloh márkájú tornacipőt Pachert Balázs boltjából, a Balázs Kicks üzletéből. A 4,5 millió forintot érő cipőért háromszázezer forintos nyomravezetői díjat is felajánlottak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Külön vitrinben volt

A drága, különleges lábbelit egy külön vitrinbe tartották, több társával együtt. A favitrin a kirakott videó szerint azért maradt nyitva, mert előtte épp onnan próbált fel valaki egy cipőt. Az eset szombat délután történt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Felvétel készült az elkövetőkről

Az üzlet több felvételt is közzétett a tolvajokról. Ezeken jól látszik, hogy miután egyikük kivette a surranót a különleges cipőknek fenntartott vitrinből a kabátja alá, a hátához dugta el a cipőt, majd nyugodt szívvel kisétáltak a boltból.

Nem ez volt az első ilyen

Korábban, néhány héttel ezelőtt is történt egy hasonló eset a boltban. Akkor is egy méregdrága cipőt vitt el valaki. Arról a tolvajról is készült videó, ő kettő pár lábbelit emelt le a pultról, majd kisétált vele az üzletből

Abban az esetben is kitűztek nyomravezetői díjat

A videót az első elkövetőről két hete tették ki, az üzlet oldalán lévő videóhoz azt írták, hogy 30 ezer forintos nyomravezetői díjat tűztek ki. Ez azt is jelentheti, hogy ebben az esetben nem több milliós cipőket vihettek el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A videó az első tolvajról:

Felvételek a két férfiról:

Így néz ki a drága cipő, amit elvittek:

Forrás: Balázs Kicks

Ujjlenyomatot is vettek a vitrinről:

Forrás: Balázs Kicks

Kiemelt kép: részlet a Balázs Kicks videójából