Új lakásba vagy házba költözöl és berendezésre lesz szükséged vagy egyszerűen csak valami újjal szeretnéd feldobni az otthonodat? Mielőtt nekivágnál a shoppingtúrának, olvasd el ezt az 5 tippet, miért érdemes inkább webshopból vásárolni.

Az, hogy egyre pozitívabban állunk az online vásárláshoz és egyre többen választjuk a vásárlásnak ezt a formáját, már valószínűleg senkit sem lep meg. Ami viszont érdekes, hogy bútorok és dekorációk vásárlásával kapcsolatban a többségünk még mindig szkeptikus. Megmutatom, miért érdemes véget vetni ennek a hozzáállásnak.

1. Vásárolj otthonról kényelmesen

Nincs kedved munka után autóba ülni és az üzleteket járni? Nyisd ki otthon a böngészőt, dőlj hátra és szépen, nyugodtan nézelődj. Nem vagy korlátozva nyitvatartási idővel, addig válogatsz, ameddig csak akarsz. Mindenki tudja, hogy egy elhamarkodott vásárlás nagyon gyorsan kellemetlen csalódássá válhat. A futárszolgálatoknak hála nagyon gyorsan és kedvező áron a kezedben tarthatod a kiszemelt darabot. Ha a nézelődés közben valamilyen más érdekes bútorra bukkansz, azonnal lemérheted a helyet és megbizonyosodhatsz róla, hogy befér-e az elképzelt helyre.

2. Jobb árakra lelhetsz

Az interneten található termékek gyakran olcsóbbak, mint az üzletben. Miért? A magyarázat nagyon egyszerű. Míg az üzletek forgalmas helyeken bérleti díjat fizetnek, addig a webáruházaknak nincsenek ilyen költségeik. Az árat az is befolyásolja, hogy az üzletekben sok az alkalmazott.

3. Összehasonlíthatod az üzletek ajánlatait

Az ár és termék összehasonlító oldalakról már biztosan mindenki hallott. A Biano.hu például ideális bútorok és lakberendezési kiegészítők keresésére. Több mint száz különböző webáruház kínálatát hasonlítja össze. Az áttekinthető kategóriáknak és szűrőknek köszönhetően a termékeket konkrét paraméterek alapján is kikeresheted, legyen az szín, ár, anyag vagy akár lakberendezési stílus.

4. Az interneten nagyobb a választék

Mivel nem vagy korlátozva egy üzlet kínálatára, így óriási választékból válogathatsz. Ha annyi terméket kellene valóságban megnézned, mint amennyire az interneten van lehetőséged, valószínűleg, hogy a lábfájáson kívül nem is vinnél haza semmit. Minél fáradtabb vagy annál nagyobb a valószínűsége, hogy olyan bútordarabot szerzel be, amely nem is felel meg teljesen az elvárásaidnak. Jobban teszed, ha csak megadod a paramétereket, és hagyod, hogy a gép átkutassa az ajánlatokat és megmutassa a számodra legmegfelelőbb darabokat.

5. Mindent visszaküldhetsz

Félsz, hogy a megvásárolt bútordarab másképp fog mutatni, mint a képeken és nem lesz összhangban a többi kiegészítővel? Ez a kockázat jelentősen csökkenthető, ha csak olyan oldalakról fogsz vásárolni, ahol minden terméknél több kép, pontos méretek és nagyon részletes leírás is található. Ha mégis megtörténne, hogy nem vagy elégedett, semmi baj. Fogyasztóként gyakorolhatod a 14 napos indokolás nélküli elállási jogodat. A folyamat sem bonyolult, elég ellátogatni a webáruház oldalára, letölteni az űrlapot és kitöltve visszaküldeni a termékkel.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének legolvasottabb regionális hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország 8. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide!