A költözés folyamatának nagyon sok részlete van – a megfelelő költöztető cég kiválasztása, listák készítése, előre tervezés –, egy jó terv és néhány profi tipp birtokában hatékonyan és egyszerűen beköltözhetsz a régi otthonodból az új lakásodba vagy házadba.

Mondjuk ki: a költözés nem egyszerű. 

Beletörődhetsz, vagy változtathatsz is ezen: csak rajtad áll!

Szeretnéd, ha a költözés a lehető legstresszmentesebb lenne? 

Ha most egy kis időt szánsz a tervezésre, sok gondtól kímélheted meg magad. Hasznos költözés tervező tippjeink segíthetnek áthatóan megszervezni a pakolást és kiküszöbölni a folyamat során felmerülő problémákat.

1. TÚLÉLÉSI TIPP: 

Mielőtt egyetlen dobozra is rákerülne a szalag, kíméletlenül válogasd ki a szükségtelen tárgyakat. Kevesebbet kell bepakolnod, kevesebbet kell átszállítanod és és kevesebbet kell kipakolnod – és tiszta lappal kezdheted az életet az új otthonodban.

2. TÚLÉLÉSI TIPP: 

Ha valaki felajánlja, hogy segít csomagolni és/vagy költözni, azonnal és kedvesen fogadd el az ajánlatát. 

Ne próbálj meg hősködni és egyedül cipelni a folyamat összes terhét, mert együtt sokkal könnyebb lesz.

3. TÚLÉLÉSI TIPP:

A legfontosabb dolgokat is csomagold egy dobozba – törölközőt, fogkefét, vécépapírt, ágyneműt –, hogy az első éjszakádon ne kelljen a dobozok között turkálni.

4. TÚLÉLÉSI TIPP: 

Néhány nappal a nagy költözés előtt szerezd be a csomagoláshoz szükséges alapanyagokat.

Az utolsó dolog, amit szeretnél, az az, hogy el kelljen rohannod a boltba, miközben éppen az értékeidet dobozolod be.

Rendelj vagy vásárolj csomagolószalagokat, szemeteszsákokat, dobozokat és térkitöltőket. Ha nem használod mindet a költözés során, akkor sem kell aggodnód: utána is hasznosak lehetnek ezek.

5. TÚLÉLÉSI TIPP:

Ha teheted, mindenképpen válassz professzionális költöztető céget.

Soha nem fogod megbánni, hogy ezt tetted. A költöztetők körbejárják és összepakolják az egész házat, emellett pedig gyorsabban és biztonságosabban szállítják el az értékeidet A-ból B-be, mint ahogyan te bármikor tudnád.

A Franko Költöztetés például hatalmas segítség lehet

A cég kizárólag költöztetésre specializálodott, így minden adott ahhoz, hogy tárgyaidat biztonságban tudd az utazás során:  

modern, tiszta költöztetésre kialakított, nagy raktérfogatú, zárt, burkolt, filcezett felépítménnyel rendelkező tehergépkocsikkal rendelkeznek.

Akár kompletten, be- és kicsomagolással (szekrények, tárolók beltartalmának dobozolása), csomagolóanyagok biztosításával, bútorok szükségszerű szét- és összeszerelésével együtt végzik el a költöztetést. 

Egy megbízható költöztető cég rengeteget segíthet:

leveszik a terhet a válladról és úgy segítsenek téged, ahogy a korábbi sikeres projektek és költöztetések során is tették azt.

Fogadd meg a tippjeinket és válassz professzionális költöztető céget.

Ez egy stresszmentes költözés receptje!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!