Az árokban kötött ki az az 50 milliós Porsche amelynek a tulajdonosa, vélhetően esztelen száguldozásba kezdett Ócsánál. Előtte a 12. kerületben történt baleset.

Kerítésnek csapódott

Durván összetört két autó vasárnap este Ócsán a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A balesetben két autó ütközött, az egyik egy családi ház kerítésének csapódott, a gépkocsiban utazók közül többen megsérültek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A helyiek sem láttak még ilyent

MTI/Mihádák Zoltán

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szuperdrága luxusautó

Az ütközésben egy 50 milliós Porsche is ripityára tört, vélhetően az éjszakai száguldozásnak ez a csúnya baleset vetett véget.

Árokba csúsztak

A hétvégén több baleset is történt. Két autó ütközött a 17. kerületi Tarcsai úton szombat délután. Az ütközést követően minkét jármű az útmenti árokba csúszott.

Honda az árokban

Forrás: Katasztrófavédelem

Négy sérült

A balesetben négyen sérültek meg. Az egyik autó vezetőjét a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk feszítő-vágó berendezés segítségével, viszont a művelet megkezdése előtt stabilizálni kellett a járművet annak helyzete miatt. A sérültet kiemelés után átadták a mentőknek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Porsche az árokban – Fotó: MTI/Mihádák Zoltán