Újra apa lesz Stohl András. A színész közösségi oldalán jelentette be, hogy ötödször is apa lesz.

Apa lesz Stohl András

Stohl András 2020-ban vette feleségül szerelmét, most pedig nagy örömhírt jelentettek be, ugyanis első közös gyermeküket várják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagyon boldogok

A házaspár egy fotót is megosztott, amin látszik, hogy Vica pocakja már igencsak kerekedik. „Nagyon Boldogok vagyunk és nagyon Várunk” – írták a fotóhoz.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Négy gyermeke van

Az 55 éves színésznek négy gyermeke született két korábbi szerelmétől: három lánya és egy kisfia van. Azt, hogy a baba kislány vagy kisfiú lesz, egyelőre nem árulták el.

Első felesége

A színész első felesége Éva volt, ő Rebeka és Luca édesanyja. A családhoz közel állók úgy nyilatkoztak Stohl és exe válása kapcsán, hogy korrektül intézték, viszonyuk normális, nem veszekednek, és mindent megtettek azért, hogy gyermekeik ne sérüljenek a válás miatt. 

Sokszor megcsalta

Stohl András később az életéről szóló könyvben így beszélt: „Nagyon szeretett engem Éva. Én meg borzalmas dolgokat csináltam vele. Szörnyű. Nagyon sokszor megcsaltam. Azt hittem, hogy mindent lehet, mert annyira szeret, hogy bármit megbocsát. És mindent megbocsátott. Tizenhárom éven át. Éva egészen káprázatos párom volt. Amit végigcsinált egy ilyen elmebeteg mellett, mint én, az emberfeletti….”

Második felesége

Stohl András két legkisebb gyermekének édesanyja Ancsika, aki a Nemzeti Színház tánckarában táncolt, amikor megismerkedett a színésszel. Ancsika végig kiállt párja mellett még azokban az időkben is, mikor Stohlnak börtönbe kellett vonulnia.

Egyetértésben nevelik a gyermekeiket

Kikezdhetetlennek, erősnek tűnt a kapcsolatuk, ám 2016-ban mégis különváltak az útjaik. A színész a BEST magazinnak úgy nyilatkozott, hogy hosszasan vívódott, mielőtt léptek. Viszonyuk egy évvel később rendeződött, baráti lett, és mint kiderült, a színész máig „szívemnek” szólítja egykori párját. „A szülők nagy egyetértésben nevelik két közös gyermeküket, Franciskát és Andrist” – írta meg a Blikk két évvel a szakítás után.

2 éve házasodtak össze

Stohl András 2020 nyarán vette feleségül Vicát, akiben állítása szerint megtalálta élete párját. A fiatal nő mindenben támogatja műsorvezető párját. Buci az első házassági évfordulójukon így írt a feleségéről: 

Tervben volt a baba

A színész és felesége közt 19 év a korkülönbség. „Tervben van a babakérdés, de még nem. A nászútra nem azért mentünk, hogy kisbabát gyártsunk, de a terveinkben mindenképpen szerepel” – mondta a színész egy évvel ezelőtt a TV2-nek.

Kiemelt kép: Stohl András – Forrás: youtube/Life tv