Rózsa György csütörtök délután megbotlott az utcán, ennek következtében pedig olyan szerencsétlenül esett el, hogy eltört a csípőcsontja. A tévést azóta már meg is műtötték, felépülése hónapokig tarthat majd.

Drámai pillanatok

A drámai esetről a Bors számolt be nemrégiben, a lap azt írja, hogy az eset Budapesten történt, a rákospalotai temető kapujának a környékén. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kapuőrök vették észre

A kapuőrök beszámolója szerint egy hatalmas, fájdalmas kiabálásra lettek figyelmesek, amikor pedig kiszaladtak, látták, hogy az ismert tévés, Rózsa György fekszik a járdán.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az utcán esett el

A szemtanúk elmondása alapján a tévés hatalmas puffanással csapódott a földnek, s látszott, hogy iszonyú fájdalmai lehetnek, az eszméletét is majdnem elvesztette.

Mentőt hívtak

A kapuőrök először megpróbálták felemelni Rózsa Györgyöt, ám látták, hogy nagyon nagy a baj, így hamar mentőt hívtak.

Azonnal műteni kellett

A tévést szirénázó mentőautó vitte be a baleseti intézetbe, ahol megvizsgálták, s ekkor jött a sokkoló diagnózis: eltört a csípőcsontja, rögtön műteni kell.

Már jobban van

Rózsa György most megszólalt a Borsnak, akiknek elmondta, hogy a hír igaz, és Bujtor doktor úr és a profi csapata már meg is operálta. Mint mondja valamivel már jobban van, ám nehéz beletörődnie abban, hogy a rehabilitáció akár egy évig is eltarthat.

Elkeseredett

„Nagyon elkeseredtem, szeptember 3-án indultam volna Franciaországba a barátaimmal… Az új könyvem írását sem tudom így folytatni. Szerencsémre, Por Gyula professzor úr a kérésemre, a hétfői naptól áthelyeztet az Országos Rehabilitációs Intézetbe, ott jó kezekben leszek” – mondta a lapnak Rózsa György.

A nővéreknek teszi a szépet

A Bost információi szerint Rózsa György valóban jobban van, az osztályon a nővérek azt mondják, hogy a közkedvelt televíziós még a betegágyon fekve is teszi a szépet a nővéreknek, folyamatosan udvarol és meglepően vidám. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rózsa György – Forrás: TV2