Hétfő reggel baleset történt a M4-es autóúton, óriási a torlódás. Az M3-ason  pedig 7 kilométeres a dugó van.

Baleset az M4-esen

A monori Facebook csoportban azt írják, 8 óra után pár perccel M4-esen, az Üllő-Gyömrő felhajtónál baleset történt. A karambol Budapest felé vezető oldalon történt. Akkora a dugó, hogy Péterinél van a sor vége. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

7 kilométeres a sor az M3-ason

Az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Hatvan után a 47-as km-nél baleset miatt 7 km-en torlódik a forgalom, több mint fél óra a menetidő többlet.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Munkaterület a hídon

Az M0-s autóút déli szektorán az M1-es autópálya irányába, a Nagy-Duna hídon javítási munkát végeznek.

1 óra a menetidő

Ezért a 15-ös és a 14-es km között a forgalmat az M5-ös autópálya felé vezető oldalra terelték, ahol irányonként két-két sáv járható. A munkaterület mögött lassú az előrejutás, már most közel 1 óra a menetidő-növekedés. 

Forgalmi változás Halásztelek felől

A munkavégzés miatt, a 16-os km-nél lévő Halásztelek csomópontban lezárták az M1-es autópálya felé vezető felhajtó ágat, helyette a 17-es km-nél levő gerincúti csomópontban lehet felhajtani az autóútra.

Dugó, dugó, dugó

Az erős reggeli forgalom miatt a főváros felé az M3-as autópálya és az M5-ös autópálya bevezető szakasza az M0-s autóúttól befelé. Telítettek a sávok az M2-es autóúton Fót térségében is.

Kimaradt járatok a MÁV-nál

Hétfő reggel tette közé a MÁV, hogy a Keleti pályaudvarról Gödöllőre 6:55-kor induló 3110-es számú és a Gödöllőről a Keletibe 8:16-kor induló 3137-es számú S80-as vonat nem közlekedik.

Terelik a BKK buszait

A BKK Info azt írja, a 98E, a 193E, a 200E, a 282E és a 284E autóbusz terelt útvonalon közlekedik Kőbánya-Kispest felé, nem érinti Kőbánya-Kispest P+R megállót közúti torlódás miatt.

Baleset Isaszegnél

Két személyautó ütközött össze, majd mindkettő árokba csapódott a Pest megyei Isaszeg határában, a Dány felé vezető 3102-es út 18-as kilométere közelében. A műszaki mentést a gödöllői hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció