Visszatér a képernyőre a legendás tévés, saját műsort indít a 90 éves Vitray Tamás!

Legenda

Vitray Tamás másfél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy visszavonul, azt követően, hogy 60 évig a magyar televíziózás meghatározó alakja volt. A tévés azonban nem bír meglenni a képernyő nélkül, éppen ezért most úgy döntött, saját műsorral tér vissza. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Visszatér

A legendás tévés Vitrayék néven indított YouTube-csatornát, mint kiderült a fiai és az unokái unszolására határozott úgy, hogy ismét a kamera elé ül.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sokan kíváncsiak rá

Bár tévécsatorna nem fogja sugározni a történeteit, de Vitray Tamás neve garancia a sikerre, a rajongók nagyon várják, mivel készül a legenda, a kommentelők már most rendkívül izgatottak. Az új műsorhoz egy beharangozó is készült pár hete, amit már 17 ezren láttak.

Íme a videó:

Néhány napja pedig a második epizód is napvilágot látott

Szerencsés élet

Nincs olyan pontja az életemnek, ahová azért mennék vissza, hogy aztán másfelé induljak. Engem a sors tömérdek szerencsével jutalmazott. Mindig olyan helyekre irányított, ahol boldog voltam és reményeim szerint senkit nem is tettem boldogtalanná. A boldogság mindig egy-egy mozzanat, a többin pedig túl kell esni. De mondjuk tízéves koromra visszatekerném az idő kerekét. Szívesen fociznék újra a Szent István parkban… Csak azt kellene megígérnie a sorsnak, hogy bár ugyanezt az életet élhetem, de nem mondja meg, mi következik – nyilatkozta Vitray Tamás a Borsnak.

Nemrég dokumentumfilmet készített

Vitray Tamás egyébként nemrég elkészítette a nagysikerű Magda című dokumentumfilmet, ami Nádor Magda, a világhírű, de itthon mellőzött operaénekes életéről szól, akivel már a közel 30 évvel ezelőtt futó műsorában is beszélgetett.

Saját pénzéből készítette

A televíziós mindent a saját pénzéből finanszírozott, és amit lehetett, maga is csinált a forgatás kapcsán. Harmadmagával forgatott Tálas Péterrel és Bedő Csabával, az utómunka végső fázisát pedig baráti segítséggel oldotta meg.

Vannak még vágyai

„Ősszel leszek 91 éves, nekem nem terveim, hanem vágyaim vannak leginkább. Az első, hogy egészséges legyek, és minden annak függvénye, mert élni bizony szeretnék még” – mondta korábban a tévés, aki az egészségére igyekszik nagyon odafigyelni. Naponta edz az otthoni kondigépén, rendszeresen gyalogol és tornázik. A szellemi frissességét pedig a kíváncsiságával és az aktivitásával tudja fenntartani. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vitray Tamás – Forrás: YouTube