91 évesen újra megnősült Vitray Tamás. A legendás tévés 2022-ben jött össze jelenlegi feleségével, miután elvált Kállai Boritól. Vitray Tamásnak ez már a negyedik házassága.

Negyedszer nősült

Vitray Tamás és új szerelme kapcsolata annyira elmélyült, hogy oltár elé is álltak, így a 91 éves Vitray negyedszer is kimondta a boldogító igent. A Story magazinnal szűkszavúan megosztotta a hírt: Vitray Tamás hozzájárulásával ezúton ‘közhírré tesszük’, hogy már egy ideje nincs egyedül. Negyedik házasságában boldogan él a feleségével– tudatta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Háromszor vált el

A legendás tévés első felesége Vasvári Terézia volt, akitől két fia született. Második felesége Földi Teri, színésznő, majd Kállai Borival házasodott össze. 2019-ben, 32 év után váltak el. Vitray Tamás így nyilatkozott harmadik válása után: „úgy alakult, hogy egyszerűen nem volt szabad folytatnunk, mert nem vezetett volna semmi jóra. Hogy a másik fél hogyan gondolkodott, nem tudom, mert nem kérdeztem – mondta.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Gödön éltek

Addig Gödön éltek, de a válás után a tévés visszaköltözött a fővárosba, egy budai lakásba. Kállay Bori maradt az agglomerációban, immár öt éve egyedül él, de állítólag sohasem telnek magányosan a napjai. Sokat kertészkedik és van baráti társasága. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagylelkű volt a vagyonmegosztással

A tévés hozzátette: Minél hamarabb igyekezett elválni, ezért nagylelkű volt a vagyonmegosztásnál is. A célja az volt, hogy mihamarabb kiléphessen a tönkrement házasságból. “Biztos hibáztam én is, de amikor azt kellett éreznem, hogy az irántam addig tanúsított érzelmek valamiért megfogyatkoznak, és eljutottam oda, hogy úgy éreztem, útban vagyok. Beláttam, ez nem is nagy baj, mert tudtam, valahol engem keresnek, és rám várnak.”

90 évesen lett szerelmes

Vitray Tamás korábban azt mondta, hogy egy közös videós munka közben jöttek össze az új szerelmével. Tavaly sem titkolta, hogy kötődik a hölgyhöz. Az új szerelemre akkor derült fény, amikor a hölgy meglepetésbulit szervezett Vitray 90. születésnapjára. Akkor egy ismerőse mondta el, hogy fél évvel azelőtt mélyült el a kapcsolatuk, amely azóta is tart.

Új párja van Vitraynak

Vitray ezt mondta a románcról: “Nincs definíciója a szerelemnek. Nem vagyok egyedül, van párom, igen. Jó is, mert a munkája révén sok mindent meg tudunk beszélni, és egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban. Az is lehet, hogy a két mesterség egyesít bennünket legerősebben, és mindaz, ami hozzá kell – mondta el az ATV-ben a tévés legenda.

Eszményi nő

A kapcsolatáról a tévés meglepő dolgot is elárult, így fogalmazott „Ő testesíti meg az eszményi nézőt: fényképezi is a riportjait. Igaz, kétlaki életet él, de amikor nem Svájcban, hanem Magyarországon van, egész biztosan segít nekem, itt van velem” – mondta korábban Vitray. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: