Hamarosan beindul az esküvői szezon, az agglomerációban pedig döbbenetesen jó eskövői helyszínek vannak. Romantikus villa lampionokkal, tavacska szigettel, parti hangulat lovaskocsival és királyi pompa. Lássuk Budapest környékének szerintünk 10 legjobb esküvői helyszínét!

Kiváló lehetőség az agglomeráció hírportáljánál! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! Folyamatos a belépés, a részletekért kattints ide!

1. Amber Bride Villa – Leányfalu

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az Amber Bride Villa maga a megtestesült romantika. Elég egyszer ellátogatni ide, és a borostyánnal körbefutott, rusztikus épületek bizonyosan magával ragadják az embert. A mediterrán hangulatú villa Leányfalun helyezkedik el, festői környezetben. Díszítésre alig van szükség, hiszen maga a környezet is lenyűgöző. Elsősorban a klasszikus romantika szerelmeseinek ajánljuk, akik szeretnének egy szép, meghitt esküvőt. Részletek itt.

2. Nyerges Tanya – Monor

Közép-Európa legnagyobb nádfedeles szállodája nem csak egy kiváló esküvői helyszínt biztosít az ifjú párok számára, hanem arról is gondoskodik, hogy a vendégek a lehető legnagyobb kényelemben érezzék magukat mindvégig. A Nyerges Hotel egy igazi mindent egyben csomag azok számára, akik egy nagy, vidékies esküvőt szeretnének, egy olyan helyszínen, amely bármilyen kívánságukról tud gondoskodni! Részletek itt.

3. Hotel Termálkristály – Ráckeve

Azoknak, akik szeretik a modern, letisztult stílust, és szívesen ötvözik ezt eleganciával és kényelemmel, a ráckevei Hotel Termálkristály az ideális választás. A szálloda megannyi lehetőséget nyújt az esküvő szervezése kapcsán, hiszen rendelkezésre áll a Kristály étterem a hatalmas, dísztó melletti teraszával, de a kis létszámú rendezvényterem, vagy a kültéri rendezvénysátor is. A szálloda természetesen a násznép szállásáról is tud gondoskodni, illetve az ifjú pár a nászutas lakosztályt a Hotel ajándékaként igénybe veheti. Részletek.

4. Dudok Rendezvényház – Budakeszi

A Dudok Rendezvényház Budakeszi egyik rejtett ékköve azok számára, akik éppen a nagy nap szervezésével foglalkoznak. Elsősorban a természet szerelmeseinek ajánlott, hiszen a helyi erdészet közvetlen szomszédságában található, így nem kell messze menni, ha természetközeli fotókat szeretne az ifjú pár. A fák által ölelt sétányok minden évszakban tökéletes hangulatot biztosítanak. Külön pozitívum, hogy a rendezvényház kültéri részleggel is rendelkezik, így az egész ünnepség alatt élvezheti a násznép a csodás természetet! További infó itt.

5. Anna Tanya – Törökbálint

A törökbálinti Anna Tanyát azoknak ajánljuk, akik szívesen vinnének esküvőjükbe modern rusztikus, és vidám vidékies hangulatot. Ez a helyszín egy szinte mesébe illő álomhelyszín lehet, a tanyához vezető fenyves és maga a panoráma is biztosan elvarázsolja a vendégeket. A fa gerendák, a terméskőből készült épületek és a vörös téglával burkolt terasz egy olyan hangulatot kölcsönöz a helyszínnek, ami önmagában is megállja a helyét plusz dekoráció nélkül is. Garantált, hogy ezt a lagzit senki nem felejti el! További részletek itt.

6. Laffert Kúria – Dunaharaszti

Visszafogott elegancia és barokk atmoszféra jellemzi a Dunaharaszti városában található Laffert Kúriát. A kúria terasszal és kerttel is rendelkezik, amelyek tökéletesek a vendégek fogadására. Amennyiben valaki igazi pompás esküvőre vágyik, azonban mégsem akar túlzásokba esni, a Laffert Kúria a jó választás. A díszterem házasságkötésre is alkalmas, míg a Kúria többi helyiségének szinte mindegyike tökéletes fotózási helyszínt biztosít. Bővebb információ itt.

7. Etyeki Czímeres Pálinkaház – Etyek

Nehéz kiválasztani csak egy olyan szempontot, amely a fő pozitívuma lenne az Etyeki Czímeres Pálinkaháznak. Egy igazi vidéki esküvői helyszín, csodátalos környezetben, és a zavartalan ünneplést és szórakozást a 15.000m²-es kert biztosítja. A vendégeket az ifú pár a pincevendéglőben, illetve a kültéri, fedett teraszon is fogadhatja, így minden lehetséges alkalomra felkészülve várja az érdeklődőket a Czímeres Pálinkaház. Ajánljuk azoknak, akik egy hagyományos lagzit terveznek, de ugyanakkor egyedi és felejthetetlen esküvőt szeretnének. További részlet itt.

8. Gödöllői Királyi Kastély – Gödöllő

Pontosan úgy, mint a mesékben! Akik egy olyan esküvőt szeretnének, ami pompás, varázslatos és romantikus, tökéletes választás a Gödöllői Királyi Kastély. Az épület számtalan díszes és elegáns teremmel rendelkezik, amelyek közül az ifjú pár a vendégek száma és az esemény jellege szerint választhat. Mondani sem kell, hogy az itt tartott esküvők örök emlékek maradnak nem csak az ifjú párnak, de a vendégek számára is! Részletek itt.

9. Festal Étterem és Hennessy Club – Érd

Szereti a természetet, de mégsem akar messze lenni a várostól? Tóparti esküvőt szeretne, de a nem a Balatonon? Amennyiben felmerültek ezek a kérdések a szervezés során, akkor a tökéletes választás az érdi Festal Étterem és Hennessy Club. Érd szívében található és könnyen megközelíthető, ugyanakkor egy rejtett, csipetnyi mediterrán világot nyújt a Festal Étterem. A tavon található stég remek lehetőség a polgári szertartásra, és nem utolsósorban az ifjú párról remek fényképeket lehet itt készíteni. Részletek.

10. Üvegház étterem – Sződliget

Magyarország egyik legszebb vidéke a Duna-kanyar. A Váctól nem messze található Üvegház Étterem közvetlen a Duna partján fekszik. A panoráma lenyűgöző, hiszen a Szentendrei-sziget és a Pilis tárul a vendégek elé. A vadregényes környezetben fekvő étterem letisztult stílusával remek lehetőséget ad arra, hogy az ifjú pár valóban a saját elképzelései szerint alakítsa a dekorációt, illetve az esküvő stílusát. A részletek itt érhetőek el.

Fotók forrása az adott helyszín weboldala