Újabb részletek derültek ki a Baranya vármegyei Szalántánál történt balesettel kapcsolatban, amiben meghalt egy profi küzdősportoló és barátnője. A hírek szerint a másik kocsiban ülő, jelenleg mélyaltatásban lévő nagymamához a 11 éves unokája hívott segítséget. A kisfiú a Suzuki hátsó ülésén utazott.

Fának csapódott

Amint arról többször beszámoltunk, az 58-as főút Szalántáról Pécs felé vezető részén történt balesetben három személyautó karambolozott vasárnap. A Baranya Vármegyei Katasztrófavédelem beszámolója szerint a 32 éves korábbi harcművész előzni próbálta az előtte haladó járművet, amikor az balra kanyarodott, és először egy másik járműbe, majd az út melletti fáknak csapódott.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Életveszélyesen megsérült nagymama

A másik kocsiban ülő, 70 év körüli nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az idős asszonyt mentőhelikopterrel szállították a pécsi klinikára, ahol már több műtéten átesett, jelenleg mélyaltatásban van. A hírek szerint újabb műtétek várnak rá, a fejétől lefelé szinte minden csontja eltörött.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nagyon gyorsan ment

Az ismert pécsi testépítő sportautójával nagyon gyorsan ment. Úgy tudjuk, egy másik nagyteljesítményű autóval versenyzett. Az ütközésben szörnyethalt profi küzdősportoló barátai viszont azt mondták, nem értik, miért száguldozott, hiszen nyugodt, segítőkész embernek ismerték.

Jól vezetett

„A zord, ijesztő külseje ellenére mérhetetlenül nagyszívű, jólelkű és igaz barát volt. Rengeteget ültem mellette kocsiban. Tény, hogy nem vezetett lassan, de soha nem veszélyeztette mások életét, nem lépett túl a saját határain, sőt ő volt az, aki rendszeresen rám szólt, hogy hova sietek” – mondta az RTL Híradónak az áldozat egyik barátja.

Szabályosan feltekeredd a fára a Mercedes

Forrás: katasztrofavederlem.hu

Siófokról Harkányba mentek

A Stétz Dánielt, korábbi MMA-harcos országos bajnokot és Eb-bronzérmest rengetegen ismerték. Fél éve volt együtt gyöngyörű barátnőjével, aki fodrászként dolgozott Pécsen. Siófokról mentek Harkányba, amikor halálos baleset érte őket, mindketten azonnal meghaltak.

Letarolta őket a Merci

A Suzukit vezető nagymama a hírek szerint a moziból tartott hazafelé a 11 éves unokájával, amikor súrolta a kocsijukat egy hatalmas sebességgel száguldó Audi, aztán pedig a mögöttük érkező luxus-Mercedes letarolta őket.

Az unoka kért segítséget

A balesetben a nagymama unokája is megsérült, de a kisfiú ki tudott szállni a járműből, sőt, végül ő kért segítséget. „Ő ment a várakozó autókhoz és kérte, hogy hívjanak mentőt” – mondta egy helyi férfi.

Ebben az autóban utazott a nagymama és unokája

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Eljárás indult

A rendőrség halált okozó közúti veszélyeztetés miatt indított eljárást, s a nyomozás során dől el, hogy a baleset harmadik érintettjét, az Audi sofőrjét felelősségre vonják-e.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: katasztrofavedelem.hu