A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy bagi férfi ellen.

A 24 éves férfi a gyanú szerint 2018. november 1-je és 2018. november 25-e között összesen tizenöt alkalommal tört be ingatlanokba, valamint gépkocsikat tört fel a kelet-pesti agglomerációban. A bűncselekmények alkalmával jellemzően háztartási eszközöket, műszaki cikkeket, szerszámgépeket, kerti gépeket és készpénzt lopott el.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál elődje, a Budapest Környéke című újság 100 évvel ezelőtt már ismert kiadvány volt az agglomerációban. A cikkeinket havonta sok százezren olvassák el itt az interneten. Köszönjük, hogy te is itt vagy!

A bagi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2018. november 19-én 11 óra 45 perc körül Bag, Szőlő utcában a sértettet fellökte, majd a táskáját a kezéből kitépte, és azzal elszaladt.

A gödöllői rendőrök adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, akit 2018. november 26-án fogtak el, majd őrizetbe vétele mellett rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgattak. Az ügyben eljáró nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatására.

Kiemelt kép: illusztráció