Az ATV Biatorbágyon élő híradósa bejelentette, hogy a testvére, Holló Csaba első díjat nyert különös találmányával egy startup versenyen. A vállalkozó átalakítaná a bringások életét, könnyebbé tenni a biciklik lezárását. A találmányról készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Új dolog

Az RTL egykori műsorvezetőjének testvére elgondolkodott azon, hogyan lehetne egyszerűbbé tenni a bringák lezárását. Unta a lakatokat, láncokat és a jelenleg használt eszközöket, ezért egy egészen új dologgal állt elő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ülésből lakat

Holló Csaba találmányának az a lényege, hogy a bicikli ülését használja lakatként. Az ülés kihúzható része négyzet alakúvá összehajtogatható, majd lezárható.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindig kéznél van

A találmány könnyűvé teszi a bicikli gyors lezárását, nem kell láncokkal, lakatokkal bajlódni, nem felejti otthon az ember, mert mindig nála van.

Első díj

Az újítással a tévés testvére első díjat nyert egy startup versenyen, a Biatorbágyon élő Holló Márta pedig jó testvérként örül a tesó sikerének.

Holló Márta büszke

„Nagyon büszke vagyok a testvéremre Holló Csabára, aki a találmányával az első díjat nyerte egy európai startup verseny itthoni fordulóján.” – írja az ATV híradósa.

Drukkol a tévés

A tévés így folytatja: „A gyártáshoz még partnerekre van szükség de ez díj is bizonyítja, hogy nem csak egyedülálló – világszabadalommal védett megoldás, hanem hasznos, jövőbe mutató eszköz is. Drukkolok, hogy végre tömeggyártás lehessen belőle” – teszi hozzá lelkesen a híradós. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a videó a találmányról

Ez pedig Holló Márta posztja

Kiemelt kép: Holló Márta – Forrás: miferfiak.hu