A Blikk.hu cikke szerint csütörtökön, a második tárgyalási nappal folytatódott K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien ügye. Az ügyészség szerint ismerősi körükből közvetítettek külföldre – Dubajba, Abu-Dzabiba, Mexikóba, Párizsba, Londonba – és belföldre is modelleket hoszteszmunkákra.

Csütörtökön idéztek be Hódi Pamelát

A csütörtöki tárgyaláson a Pesti Központi Kerületi Bíróságra idézték be tanúnak Hódi Pamelát, Berki Krisztián volt párját, aki az ügyvédje kíséretében jelent meg a bíróságon.

Ügyvédje zárt tárgyalást kért

Az influenszer jogi képviselője indítványozta zárt tárgyalás tartását, arra hivatkozva, hogy ügyfele ma már édesanya és feleség, az ügy pedig sérti a jó hírét és a magánéletét. A bíróság az indítványt elutasította azzal a hivatkozással, hogy a tárgyalás eddig is nyilvános volt, a bíróság pedig gondoskodott a magánérdek megóvásáról azáltal, hogy megtiltotta a tárgyaláson kép- és hangfelvétel készítését.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Zaklatott volt Hódi Pamela

Hódi Pamela meglehetősen zaklatottnak tűnt, de összeszedetten válaszolt a bírónő kérdéseire. Elmondta, hogy K. Zoltánt nagyjából tizennégy éve ismerte meg egy szórakozóhelyen. A férfi külföldi hosztesz munkát ajánlott neki, ő pedig úgy gondolta, ez nem rossz dolog, hiszen itthon nem fizetett olyan jól a hoszteszkedés, amelynek során rendezvényeken szórólapokat osztogatott, vagy hot-dogot árult. Pamela a meghallgatáson úgy nyilatkozott, 2010 környékén dolgozott külföldön K. Zoltán közvetítése révén.

Kedvesnek kellett lenni és mosolyogni

Ebben az időszakban Marokkóba, Mexikóba, Bejrútba és Svájcba közvetítették ki a külföldi munkákra, ahová hol egyedül, hol több lánnyal utazott. Arra a kérdésre, mi volt a feladata a munkák során, azt válaszolta, kedvesnek kellett lennie, mosolyogni, pezsgőt kínálni, beszélgetni.

Térdfájásig kellett a kanapén ülnie

Arra kifejezetten emlékezett, hogy a rendezvényeken sokat kellett kanapén ülnie, ahogy ő mondta, „konkrétan térdfájásig”. Azt is elmondta, hogy a lányoknak nem volt megtiltva a tánc és az italfogyasztás, de ő nem fogyasztott alkoholt.

Több mint százezer forintot keresett naponta

Pamela arról is beszélt, hogy hotelekben szállt meg, és sem a repülőjegyért, sem a szállásért nem kellett soha fizetnie, azt a közvetítői cég állta. Emlékei szerint 300-500 eurót (mai árfolyamon 107-180 ezer forintot) keresett naponta.

Tagadta, hogy szex is lett volna

Azt a korábbi és mostani vallomásában is határozottan tagadta, hogy prostitúciós munkát végzett volna, ám hogy a többi lány mit tett, nem tudja, mert ő zárkózott, nehezen barátkozó személyiség, aki nem foglalkozott a többiek tevékenységével.

Ezzel véget ért számára az ügy

A meghallgatás végén a bírónő közölte Pamelával, hogy több tárgyaláson nem kell részt vennie, így az ominózus ügy feltehetően véget ért a kétgyermekes anyuka számára. – írta a blikk.hu

Berki Krisztiánnal élt évekig

Berki halála után megszólalt Hódi Pamela is, aki évekig élt együtt Berki Krisztiánnal, kapcsolatukból született Natasa Zselyke. Az édesanya posztjában azt írja: „Örökre elment. A fájdalmunk leírhatatlan.

A lányát sajnálta a legjobban

Mindig bíztam és tettem azért, hogy a lányomnak élete része legyen az édesapja. Nekem nem volt akinek mondhattam, hogy apa. Már neki sincs többé. A lányom két szemébe nézek és látom azt a tekintetet, ahogy ők ketten néztek egymásra. Ők ketten… apa és lánya. Nyugodj meg ott ahol most vagy és légy nagyon boldog Berki Krisztián-Apucus. Köszönöm a rengeteg üzenetet, részvétnyilvánítást. Kérem a sajtót, ha rám nem is… egy 8,5 éves kislányra legyenek tekintettel akivel 0-24 órában együtt vagyok, és próbálom átvenni minden fájdalmát.”

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: TV2